بررسی تأثیر جایگزینی سطوح مختلف لسیتین سویا با زرده تخم مرغ در رقیق کننده تریس بر تحرک و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم قوچ عربی بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر جایگزینی سطوح مختلف لسیتین سویا با زرده تخم مرغ در رقیق کننده تریس بر تحرک و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم قوچ عربی بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر جایگزینی سطوح مختلف لسیتین سویا با زرده تخم مرغ در رقیق کننده تریس بر تحرک و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم قوچ عربی بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر جایگزینی سطوح مختلف لسیتین سویا با زرده تخم مرغ در رقیق کننده تریس بر تحرک و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم قوچ عربی بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر جایگزینی سطوح مختلف لسیتین سویا با زرده تخم مرغ در رقیق کننده تریس بر تحرک و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم قوچ عربی بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

این مطالعه، با هدف بررسی تاثیر جایگزینی سطوح مختلف لسیتین سویا با زرده تخم مرغ بر کیفیت اسپرم قوچ عربی در شرایط پس از انجماد-یخگشایی در فصل تولیدمثلی بهار در سال ۱۳۹۵ انجام شد. نمونههای منی از ۸ رأس قوچ سالم و بالغ، با استفاده از شوک الکتریکی اخذ و نمونههای مناسب با رقیق کننده تریس مخلوط شدند. سپس پایوتهای ۵/۰ میلیلیتری با منی رقیق شده پر و پس از رسیدن به دمای ۵ درجه سانتیگراد، ابتدا روی بخار ازت مایع، منجمد و پس از آن برای ذخیره نهایی در ازت مایع نگهداری شدند. پس از دو هفته یخگشایی پایوتها انجام گرفت و فراسنجههای کیفی اسپرم از جمله درصد تحرک، حرکت پیشرونده و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم به ترتیب به وسیلهی نرم افزار کاسا و تست التهابی هیپواسموتیک بررسی شد. این پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار شامل (سطوح ۵/۰ ،۱ ،۵/۱ و ۲ درصد لسیتین سویا و ۱۵درصد زرده تخم مرغ) و ۲۰ تکرار انجام شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بیشترین میزان بهبود در تحرک کل و تحرک پیشرونده در اثر افزودن ۵/۱ درصد لسیتین سویا به رقیق کننده حاصل شده است و باعث ایجاد اختلاف معنیداری در میزان تحرک اسپرمها بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی شده است (۰۵/۰<P .(همچنین نتایج تست سلامت غشای پلاسمایی اسپرم نشان داد بین تیمار حاوی ۵/۱ درصد لسیتین سویا با تیمار حاوی زرده تخم مرغ و سایر سطوح لسیتین سویا تفاوت معنیداری وجود دارد (۰۵/۰<P ،(به طوری که بیشترین میزان سلامت غشای پلاسمایی اسپرم در این سطح مشاهده شده است. بنابراین با توجه به اینکه بیشترین بهبود در حفظ تحرک و سلامت غشای پلاسمایی اسپرم در سطح ۵/۱ درصد لسیتین سویا ایجاد شده است میتوان از این سطح در رقیق کننده تریس برای نگهداری طولانی مدت اسپرم قوچ عربی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.