مقایسه تاثیر پارامترهای ارتفاع، محدوده سکونتگاه، کاربری اراضی و راهها بر روی اراضی مستعد کالبدی با استفاده از مدل منطق فازی (مطالعه موردی استان البرز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر پارامترهای ارتفاع، محدوده سکونتگاه، کاربری اراضی و راهها بر روی اراضی مستعد کالبدی با استفاده از مدل منطق فازی (مطالعه موردی استان البرز) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر پارامترهای ارتفاع، محدوده سکونتگاه، کاربری اراضی و راهها بر روی اراضی مستعد کالبدی با استفاده از مدل منطق فازی (مطالعه موردی استان البرز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر پارامترهای ارتفاع، محدوده سکونتگاه، کاربری اراضی و راهها بر روی اراضی مستعد کالبدی با استفاده از مدل منطق فازی (مطالعه موردی استان البرز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر پارامترهای ارتفاع، محدوده سکونتگاه، کاربری اراضی و راهها بر روی اراضی مستعد کالبدی با استفاده از مدل منطق فازی (مطالعه موردی استان البرز) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

باتوجه به افزایش جمعیت در دهه ای اخیر، نیاز بشر به سکونتگاه را در پی دارد که این امر باعث گسترش فیزیکی و کالبدی شهرها از همه جهات می شود. براین اساس، مطالعه و بررسی اراضی مناسب جهت توسعه شهرهای این استان در این پژوهش مورد توجه قرار گرفته است که در آن سعی شده اراضی پتانسیل دار توسعه شهری بدون محدودیت های عوامل طبیعی پهنه بندی شود. در رابطه با موضوع پژوهش ۴ معیار (ارتفاع، محدوده سکونتگاه، کاربری اراضی و نقشه راه ها) برای دستیابی با هدف شناسایی و پهنه بندی مکان مناسب جهت استقرار و گسترش کالبدی استان البرز برمبنای پارامترهای طبیعی با استفاده از مدل منطق فازی (Logic Fuzzy (در محیط نرم افزاری ArcGIS صورت گرفته است. نتایج همپوشانی نقشه های ارزیابی تناسب زمین نشان می دهد که از کل مساحت ۱۸/۵۱۱۵ هکتار محدوده، حدود ۷۳۵۶۴ هکتار (۶۴/۱۴درصد) در طبقه با تناسب بسیارمناسب میباشد و زمین پراکنش فضایی شهر کرج، نشان می دهد که بخش اعظم آن در دشت کرج بویژه پیرامون منطقه فردیس، بخش های جنوبی، جنوب غربی و غرب محدوده قرار دارند. حدود ۱۶۶۹۲۷ هکتار (۲۹/۳۳ درصد) در طبقه با تناسب متوسط که عمدتا۰ در پایکوه ها و مخروط افکنه ها در شمال، شمال غرب و شرق شهر کرج در حاشیه اتوبان تهران- قزوین قرار دارند. برای توسعه کابدی مناسب می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.