کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه :

بخشی از فهرست کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه

فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۱
فصل اول: آشنایی با مکان کارآموزی
ساختمان آموزشی جدید ۳
خوابگاه خواهران و برادران ۳
مجتمع ورزشی ۴
ساختمان کارگاهی ( آموزشی ) ۵
استخر بتنی کشاوزی ۵
ساختمان استاد سرا ۵
فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز
فعالیت های عمرانی در حال اجرا و آینده دانشگاه آزاد اسلامی ۹
ساختمان کارگاهی آموزشی ۹
حصار دانشگاه ۱۰
سلف سرویس ۱۰
مسجد دانشگاه ۱۱
فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
ساختمان کارگاه آموزشی ۱۳
ساختمانهای آجری ۱۴
عمق پی های نواری ۱۶
لایه های پی های نواری ۱۶
شفته ریزی ۱۷
کرسی چینی ۱۷
شناژ ۱۸
وصله کردن دو آرماتور ۲۰
قشر ماسه سیمان زیر و روی قیر و گونی ۲۱
ایزولاسیون ( عایق رطوبتی ) ۲۲
ملات ماسه سیمان برای پوشش روی قیرو گونی ۲۲
یک رگی کردن ساختمان ۲۳
لایه های مختلف دیوار چینی ۲۳
دیوار ۲۴
ملات ۲۶
ملات ماسه سیمان ۲۸
ملات ماسه سیمان آهک ۲۹
ملات گچ و گچ خاک ۳۰
سقف ۳۰
محوطه سازی و ترفندهای محوطه سازی در طراحی فضای سبز ۳۱
استفاده از مصالح ۳۱
استفاده از سایه ها ۳۵
محوطه سازی سوله ورزشی ۳۵
منابع و مآخذ ۳۹

مقدمه:
دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه در سال ۱۳۷۳ با وسعت ۱۰۶/۶۲۲m2 تأسیس شد و بخش عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۷۵ با شروع ساخت ساختمان آموزشی ( فنی و مهندسی کنونی ) به عرصه ۲۵۰۰ متر و اعیان ۳۷۷۴ متر با ریاست محترم مهندس حمید رضا صالحی زاده فعالیت خود را آغاز کرد . این ساختمان با دیوار آجری ۳۵cm و سقف تیرچه بلوک در دو طبقه در سال ۱۳۷۸ به بهره برداری رسید از خصوصیات دیگر این ساختمان نمای آجر سفالی به ضخامت ۱۰cm است این ساختمان هم اکنون به ساختمان فنی و مهندسی تغییر نام پیدا کرده است .
کتابخانه ، سیاست کامپیوتر ، اتاق اساتید ، کلاس های فنی و مهندسی، سلف سرویس ، اتاق انجمن علمی عمران در حال حاضر در این ساختمان قرار دارد فعالیتهای آتی بخش فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه در فصل بعد مختصراً توضیح داده
می شود.

فصل اول:
آشنایی با مکان کارآموزی

ساختمان آموزشی جدید :
فعالیت بعدی عمران در سال ۱۳۸۱ یعنی با سه سال وقفه با آغاز ساخت ساختمان جدید آموزشی ، اداری شروع به کار کرد . این ساختمان با عرصه ۲۰۰۰ متر مربع و همچنین اعیان ۳۷۷۴ متر مربع با داشتن سه طبقه در سال ۱۳۸۳ به بهره برداری رسید این ساختمان یک سازه فلزی است و تقریباً تمهیدات لازم برای ضد زلزله بودن آن رعایت شده است پی این ساختمام یک پی رادیه است که در زیر ستون های اصلی از شمع بندی نیز استفاده شده است .
از عیوب این ساختمان که توسط اساتید محترم همین دانشگاه بیان شده است
غیر استاندارد بودن پله ها و استفاده از سنگ نامرغوب در نماسازی است نمای این ساختمان آجر سفال است که در محل تقاطع دیوارها از سنگ استفاده شده است .
ساختمان جدید آموزش دارای ۳۵ کلاس و همچنین بخش اداری که شامل اتاق حسابداری ، اداره آموزش ، آزمایشگاه عمران و گیاه پزشکی ، اتاق امور اداری مالی ، اتاق ریاست دانشگاه ، و معاون دانشگاه ، حراست دانشگاه و روابط عمومی دانشگاه ، اتاق مشاوره دانشگاه ، حوزه پژوهش دانشگاه وغیره می باشد .
خوابگاه خواهران و برادران
در سال ۱۳۷۸ با توجه به امکان دانشجویان ساختمان خوابگاه آزادگان واقع در شهرک آزادگان با عرصه ۱۴۴۰m و اعیان ۱۵۰۰m2 خریداری شد
در سال ۱۳۸۲ با توجه به اضافه شدن رشته های تحصیلی و ازدیاد دانشجویان ساخت دو خوابگاه پسر و دختر به طور همزمان آغاز شد که خوابگاه پسران به نام خوابگاه ابوالفضل با عرصه ۴۰۰۰ متر مربع و اعیان ۶۶/۲۰۶۸ متر مربع و همچنین خوابگاه دختران به نام خوابگاه کوثر با عرصه ۴۷۵۰ متر مربع و اعیان ۲۵۷۴۱۷۵ متر مربع بود که این پروژه ها در سال ۱۳۸۳ به بهره برداری رسید .
لازم به ذکر است که خوابگاه ابوالفضل دارای دو طبقه و همچنین ن۴۵ اتاق است و خوابگاه کوثر دارای دو طبقه و ۵۵ اتاق می باشد .
مجتمع ورزشی
در سال ۱۳۸۴ مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی ، ابرکوه شروع به ساخت یک مجتمع ورزشی با عرصه ۵۰۰۰ متر مربع و اعیان ۳۳۰۰ متر مربع کرده این مجتمع که یک سوله‌ی عظیم بود در دو طبقه ساخته شده و دارای امکاناتی مثل زمین فوتبال ، زمین بسکتبال ، زمین والیبال ، با داشتن سکوی تماشاگر ، زمین کشتی ، زمین ورزش های رزمی و سالن بدنسازی است . در سال ۱۳۸۵ حدود۹۸ درصد کار انجام شد و هم اکنون مشغول به ساخت محوطه سوله هستند که قسمتی از پروژه کاروزی من در آنجا انجام شد .

ساختمان کارگاهی ( آموزشی )
این ساختمان که یک سازه‌ی آجری است در سال ۱۳۸۵ ساخت آن آغاز شد عرصه این ساختمان ۵۰۰۰ متر مربع و عیان آن ۳۳۰۰ متر مربع می باشد در حال حاضر حدود ۶۰ درصد ساخت ساختمان انجام شده است .
لازم به ذکر است که ۹۰ درصد پروژه کارورزی من در این سازه آجری انجام شده است این ساختمان در اواخر سال ۱۳۸۶ به پایان می رسد .

استخر بتنی کشاوزی :
به خاطر مشکلات کمبود آب بر درختان کشاورزی و کم بودن سرعت و کم فشار بودن آب چاه در سال ۱۳۸۵ بخش فنی مهندسی دانشگاه شروع به ساخت این استخر به حجم ۱۲۰۰ متر مکعب کرد.
آبگیری این استخر در همان سال انجام شد که متأسفانه این استخر بتنی دارای نشتی بود که به وسیله دوغاب سیمان و همچنین ایزوگام عایق شد و هم اکنون این استخر مشکل ندارد .
ساختمان استاد سرا
ساختمان استاد سرا در دو فاز شروع به کار کرد .
فاز اول ساختمان استاد سرا با عرصه ۲۵۰ متر مربع واعیان ۱۶۰ متر مربع در سال ۱۳۸۰ آغاز شد و در همان سال به پایان رسید .
فاز دوم ساختمان استاد سرا در سال ۱۳۸۴ با وسعت ۱۰۰۰ متر مربع و اعیان ۵۵۳ متر مربع تأسیس شد این ساختمان دارای دو طبقه است و در سال ۱۳۸۵ این ساختمان به بهره برداری رسید .
در صفحات بعد ما می توانیم فعالیت آتی عمرانی دانشگاه را در جداول مربوطه مشاهده کنیم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.