بررسی و مقایسه شاخص های گیاهی با استفاده از تصاویر سنجنده OLI در تیپ های گیاهی (مطالعه موردی فریدون شهر استان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه شاخص های گیاهی با استفاده از تصاویر سنجنده OLI در تیپ های گیاهی (مطالعه موردی فریدون شهر استان اصفهان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه شاخص های گیاهی با استفاده از تصاویر سنجنده OLI در تیپ های گیاهی (مطالعه موردی فریدون شهر استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه شاخص های گیاهی با استفاده از تصاویر سنجنده OLI در تیپ های گیاهی (مطالعه موردی فریدون شهر استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه شاخص های گیاهی با استفاده از تصاویر سنجنده OLI در تیپ های گیاهی (مطالعه موردی فریدون شهر استان اصفهان) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مطالعات در طول دو دهه گذشته همبستگی خوبی را بین شاخصهای گیاهی و پارامترهای گیاهی نشان داده است. هدف این مطالعهبررسی قابلیت شاخص های گیاهی حاصل از سنجنده OLI ماهوارهلندست ۸ به منظور برآورد میزان تاج پوشش گیاهی درمراتعفریدون شهراصفهان می باشد. همزمان با آنالیز داده های ماهواره ایجمع آوری داده های صحرایی در زمان اوش فصل رویش برداشت شد.بر مبنای ترکیب و غالبیت گونه های گیاهی ۴ تیپ گیاهی مستقلتفکیک شده و داخل هر یک از تیپ های نقاطی به صورت تصادفیانتخاب گردید. میزان تلاش پوشه گیاهی با استفاده از روش ترانسکتخطی اندازه گیری شد. بعد از انتخاب هر نقطه نمونه برداری و ثبتموقعیت آن نقطه، در طول ۴ ترانسکت ۱۰۰ متری در چهار طرفنقطه مرکزی، طول برخورد با انواع پوشش ها اعم از بوته ای ها،یکساله ها، گراس، لاشبرگ، خاک لخت، سنک و سنگریزه ثبتگردید. سپس از روی طول برخوردها درصد پوشش ها محاسبه شد.شاخص های گیاهی RVI, NDVI و SAVI محاسبه گردید وهمبستگی بین شاخص های گیاهی استخراج شده از سنجنده OLIو پوشش گیاهی بدست آمده در عملیات صحرایی بررسی شد. نتایجنشان می دهند در تییپ Agropyron trichophoum و تیپAstragalus adsenden شاخص NDVI، در تیپ Ferula ovina و تیپ Eryngium billardieri شاخص SAVI بیشترینهمبستگی را با درصد پوشش گیاهی دارد، که تماماً در سطح یکدرصد معنی دار بود. نتایج این مطالعه نشان می دهد که زمانی کهکلیه تیپ های گیاهی به طور یکجا با شاخص های گیاهی بررسیشدند، میزان همبستگی میان درصد پوشه گیاهی و این شاخص هابه دلیل تنوع فرم رویشی و نوع گونه های گیاهی که باعث اختلافطیفی می گردد در منطقه کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.