استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی به منظور تعیین مناطق دارای پتانسیل احداث سد زیرزمینی از طریق منطق بولین (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کجبید- بالاقلی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی به منظور تعیین مناطق دارای پتانسیل احداث سد زیرزمینی از طریق منطق بولین (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کجبید- بالاقلی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی به منظور تعیین مناطق دارای پتانسیل احداث سد زیرزمینی از طریق منطق بولین (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کجبید- بالاقلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی به منظور تعیین مناطق دارای پتانسیل احداث سد زیرزمینی از طریق منطق بولین (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کجبید- بالاقلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی به منظور تعیین مناطق دارای پتانسیل احداث سد زیرزمینی از طریق منطق بولین (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کجبید- بالاقلی) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در بسیاری از نقاط جهان به خصوص نواحی خشک و نیمه خشک،میزان بارش کم و مقدار تبخیر آب از سطح زیاد است. علاوه بر اینتوزیع نامناسب بارندگی و جریانات سطحی حاصل از آن در طولسال مزید بر علت بوده و منجر به خارج شدن حجم قابل توجهی آباز حوضه می گردد. در مناطق کم باران ایران مانند خراسان شمالی،منبع مهم تامین آب، منابع آب زیرزمینی است که با توجه به نیازروزافزون این مناطق به آب و نیز محدودیت منابع موجود، می بایستشرایطی برای بهره برداری بهینه از آبهای زیرزمینی فراهم شود.امروزه استفاده از سدهای زیرزمینی به عنوان یک روش ذخیره آب درمناطق کم باران بسیار مورد توجه می باشد. در این تحقیق حوزهآبخیز کجبید- بالاقلی در شهر گرمه خراسان شمالی جهت تعیینمکان های پتانسیل دار برای احداث سدهای زیرزمینی انتخاب ومطالعه شد. بدین منظور ویژگی های زمین شناسی، توپوگرافی،هیدرولوژی و کاربری اراضی منطقه مورد بررسی قرار گرفت. سپس با استفاده از اطلاعات فوق و به کارگیری سیستم اطلاعات جغرافیایی لایه های اطلاعاتی مربوطه استخراج و پس از تلفیق آنها، مناطقپتانسیل دار برای احداث این سازه مشخص شود. نتایج این تحقیقنشان دهنده کارامدی عملکرد سیستم اطلاعات جغرافیایی به ویژهتوانایی آن در روی هم اندازی تعداد بالای لایه های اطلاعاتی در مکان-یابی مناطق پتانسیل دار جهت احداث سد زیرزمینی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.