تأثیر ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم لوبیاقرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم لوبیاقرمز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم لوبیاقرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم لوبیاقرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم لوبیاقرمز :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی بررسی تأثیر ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزایعملکرد سه رقم لوبیاقرم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرحبلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه آموزشی و پژوهشیدانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج واقع در ماهدشتکرج در سال ۱۳۹۳ شد. فاکتور اول در این آزمایش ارقام لوبیا شاملدرخشان، گلی و صیاد لوبیا قرمز و فاکتور دوم شامل کودورمی کمپوست در دو سطح (عدم مصرف و مصرف ۸ تن در هکتار)بود. نتایج نشان داد که بین ارقام مختلف لوبیا قرم از نظر عملکرد واجزای عملکرد تفاوت وجود داشت. همچنین اعمال ورمی کمپوستموجب افزایش ارتفاع گیاه، تعداد غلاف در مترمربع، تعداد دانه درغلاف، وزن صد دانه، بیوماس خشک و عملکرد دانه شد. نتایج بهدست آمده بیانگر آن بود که در ارقام مورد مطالعه با کاربرد ورمی کمپوست عملکرد دانه افزایش یافت و بیشترین عملکرد دانه در کاربرد ورمی کمپوست در رقم درخشان و به میزان ۲۴۹۱/۶۷ کیلوگرم در هکتار حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.