تحلیل عملکرد در نظام آموزش سلامت بر اساس مدل تعالی سازمانیEFQM مطالعه موردی دانشکده های پرستای و مامایی اهواز و آبادان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل عملکرد در نظام آموزش سلامت بر اساس مدل تعالی سازمانیEFQM مطالعه موردی دانشکده های پرستای و مامایی اهواز و آبادان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل عملکرد در نظام آموزش سلامت بر اساس مدل تعالی سازمانیEFQM مطالعه موردی دانشکده های پرستای و مامایی اهواز و آبادان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل عملکرد در نظام آموزش سلامت بر اساس مدل تعالی سازمانیEFQM مطالعه موردی دانشکده های پرستای و مامایی اهواز و آبادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل عملکرد در نظام آموزش سلامت بر اساس مدل تعالی سازمانیEFQM مطالعه موردی دانشکده های پرستای و مامایی اهواز و آبادان :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

ارزیابی عملکرد یکی از مهم ترین فعالیت ها در هر سازمان است که به منظور افزایش سطح استفاده بهینه از امکانات و منابع، در جهت دست یابی به هدف ها، به شیوه ای اقتصادی، توام با کارایی و اثربخشی صورت می گیرد . . ایجاد روشهایی برای ارزیابی عملکرد سازمان ها همواره مورد توجه محققین بوده است . مدل نعالی بنیاد مدیریت کیفیت اروپایی EFQM یکی از معروف ترین مدل ها ، به عنوان یک ابزار فراگیر و نگرش جامع به تمامی زوایای سازمان ها ، به کمک مدیران می آید تا آنها را در شناخت دقیق تر سازمان تحت امر خود یاری نماید . هدف مطالعه حاضر ، ارزیابی عملکردکلان دانشکده های مورد مطالعه با استفاده از مدل تعالی سازمانی EFQM در نظام آموزش سلامت است .جامعه آماری و نمونه آماری تحقیق را کارکنان ، کارشناسان و اعضاء هیات علمی دانشکده های مذکور به تعداد ۷۱ نفر تشکیل داده اند ؛جهت جمع آوری داده ها ، از پرسشنا مه ای بر مب A نای آخرین ویرایش مدل تعالی سازمانی استفاده گردید و همچنین برای برآورد پایایی آن نیز از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد که با مقدار ۹۹ /. مورد تأیید قرار گرفت . اطلاعات به دستآمده از طریق پرسشنامه به روش های توصیفی و استنباطی با نرم افزار SPSS 21 و Amos 20 مورد تجزیه وتحلیلقرار گرفتند و از آزمون های تحلیل واریانس ، test – t ، آزمون post- hoc روش توکی ) Tukey Test ( و مدل معادلات ساختاری SEM با روش شبیه سازی) Boot strap ( استفاده گردید .بر اساس پاسخ های جمع آوری شده ، بااستفاده از پرسشنامه ساختار یافته در بین معیارهای بعد توانمندسازها ، معیار فرایندها بیشترین و معیار رهبری کمترین اثر را بر روی تعالی عملکرد دارند . در بین معیارهای بعد نتایج نیز ، نتایج کلیدی عملکرد بیشترین و نتایج جامعه کمترین تاثیر را برروی تعالی عملکرد دارا هستنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.