بهینه سازی مصرف انرژی در حوزه ساختمانی و معماری کشور ( باید ها و نباید های مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، در ابنیه مصنوع )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی مصرف انرژی در حوزه ساختمانی و معماری کشور ( باید ها و نباید های مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، در ابنیه مصنوع ) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی مصرف انرژی در حوزه ساختمانی و معماری کشور ( باید ها و نباید های مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، در ابنیه مصنوع )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی مصرف انرژی در حوزه ساختمانی و معماری کشور ( باید ها و نباید های مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، در ابنیه مصنوع )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی مصرف انرژی در حوزه ساختمانی و معماری کشور ( باید ها و نباید های مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، در ابنیه مصنوع ) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از حوزه هایی که ضوابط مربوط به آن می تواند در بهینه سازی مصرف سوخت، در کشور، تاثیر گذارد، مقوله معماری می باشد که هم در رابطه بت موضوعات فرهنگی، زیبا شناختی و هر در مقولا فنی و تکنیکی از اهمیت شایان توجهی برخوردار است و نقش غیرقابل انکاری ایفا می نماید. در واقعیت امر، معماری؛ هر تحت تاثیر عوامل فرهنگی شکل می گیرد و به این ترتیب می تواند در بهینه سازی مصرف سوخت تاثیر بگذارد و هر با بهره گیری از فن آوری مناسب امکان کاهش انرژی مصرفی در ابنیه مصنوع، را فراهم نماید. [ محور اساسی معماری، انسان، می باشد. ] مروری اجمالی بر وضعیت کنونی مصرف انرژی های فسیلی در ساختمان های مناطق مختلف ایران عزیزمان، حاکی از آن است که : ۱. درصد بالایی از انرژی مصرفی، صرف تنظیم شرایط محیطی ابنیه می گردد، به طوری که مصرف انرژی در بخش ساختمان نسبت به کل انرژی مصرفی در کشور، به بیش از ۴۰ درصد می رسد. بدین ترتیب این بخش، بزرگ ترین مصرف کننده انرژی، در ایران می باشد.۲. قسمت عمده ای از آلودگی های محیطی، از مصرف سوخت های فسیلی، ناشی می شود. ۳. گازهای ناشی از سوخت های فسیلی، عامل افزایش گازهای گل خانه ای و سبب تخریب های زیاد زیست محیطی شده و از جمله علل افزایش آلودگی در محیط شهرها، نیز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.