بررسی راندمان توزیع یکنواختی و راندمان پاشش سیستم آبیاری بارانی کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک (مطالعه موردی: دشت فراهان استان مرکزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی راندمان توزیع یکنواختی و راندمان پاشش سیستم آبیاری بارانی کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک (مطالعه موردی: دشت فراهان استان مرکزی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی راندمان توزیع یکنواختی و راندمان پاشش سیستم آبیاری بارانی کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک (مطالعه موردی: دشت فراهان استان مرکزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی راندمان توزیع یکنواختی و راندمان پاشش سیستم آبیاری بارانی کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک (مطالعه موردی: دشت فراهان استان مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی راندمان توزیع یکنواختی و راندمان پاشش سیستم آبیاری بارانی کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک (مطالعه موردی: دشت فراهان استان مرکزی) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

وضعیت آب و هوایی خشک تا نیمه خشک ایران، کشاورزان را به اجرا و استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار سوقداده است. لیکن دقت در طراحی، اجرا و بهره برداری، عوامل مهمی در بهبود عملکرد این سیستمها می باشند. هدف از این پژوهش،بررسی راندمان توزیع یکنواختی و پاشش در سیستم های آبیاری بارانی کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک اجرا شده در دشت فراهان دراستان مرکزی می باشد. برای این منظور ۳ سیستم آبیاری در دشت فراهان مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که معیارها ییکنواختی در تمامی سیستم ها، بجز مزرعه AM دارای مقادیر نامطلوب و غیرقابل قبولی بوده و پایین تر از حد مجاز می باشند، دراین مزارع، مقادیر میانگین معیارهای DUt, CUt به ترتیب: ۷۲.۹۳ و ۵۸.۶۷ درصد و درکل سیستم این مزارع، مقادیر میانگین معیارهای DUs, CUs به ترتیب: ۶۸، ۵۲.۸۷ درصد می باشند. مقدار راندمان پاشش برای هر سه سیستم بیشتر از ۹۰ درصد شدکه نشانگر زمان مناسب و شرایط جوی آرام می باشد. نتایج نشان داد برای هر منطقه با توجه به شرایط موجود طراحی انجام گیرد. همچنین کاهشفواصل آبیاری، نحوه بهره برداری سرویس و نگهداری سیستم و انتخاب زمان مناسب آبیاری باعث افزایش ضریب یکنواختی و راندمانپاشش می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.