بررسی انواع اسید ها و اسیدهای چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی انواع اسید ها و اسیدهای چرب دارای ۱۵۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی انواع اسید ها و اسیدهای چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توسط باکتریهای موجود در دوره تخمیر شده و حاصل تخمیر اسیدهای چرب کوتاه زنجیره شامل اسید استیک پروپیونیک و بوتیویک می باشد. استیک و پروپیونیک سریع جذب می شوند و به کبد می روند و با مکانیسم ناشناخته ای باعث کاهش خون می شود. بوتیریک توسط سلول های روده بعنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت عدم وجود گلوکز و گیوآمیز استفاده می شود در صورتی که از اسیدبرتیریک استفاده کنند هم باعث حفظ سلامت سلولهای روده می شود و تکثیر آنها می شود. هم فیبرهای محلول و هم نامحلول باعث حجم مدفوع می شوند. سلولها چون تجزیه نمی شوند باعث حجم مدفوع می شوند با جذب ولی توان حاصل از فیبر محلول باعث باکتریهای روده و و حجم مدفوع می شود سلولها از طریق تکثیر باکتر یها موجود در روده باعث حجم مدفوع و حرکات بریلیت لپتیک کولون را داده در نتیجه مواد زاید را از کولون تسریع می کند در نتیجه اثر مثبت آن باعث می شود که مواد زایدرا که به کولون رسیده اند مواد سمی مواد غذایی اسیدی صفراوی و موادی را که هضم نشده اند این مواد سبب سرطان کولون می شوند(ا سیدهای صفراوی) و مواد سمی داخل مدفوع اگر به مدت طولانی درم هارت سلولها قرار بگیرد احتمال ابتلا به سرطان را می دهد. پس چون زمان عبور مواد در کولون کاهش می یابدند مجاورت مواد با سلول ها کمتر و دقع صفرا سریعتر از مجاری ماود سمی با سلول ها جلوگیری و احتمال سرطان را کاهش می دهد و در رژیم گیاهخواران. سرطان معده نیتراتها باعث سرطان معده می شوند نیتراتها و نیتریتها و نیتروآمینها نتیرات و نیتریت براحتی با آمینها ترکیب و تولید نیتروز آمین می کند که نیتروآمینها سبب ایجاد سرطان می شود. در هویج چغندر قند نیتراتها و نیتریتها زیاد می باشند. در رژیم گیاهخواری رژیم عادی مواد نگهدارنده = نیتروزآمینها جلوگیری ویتامین C از تبدیل نیترات نیتریت نیروزآمین. اگر V.C بسار مصرف می شود نقش محافظت کنندگی در ایجاد سرطان معده دارد. باکتریی هلیکوباکتریبلوری یک عامل ناشناخته شده برای زخم معده و سرطان معده می باشند. V.C باعث کاهش هلیکوباکتر می شود به این ترتیب از ابتلا سرطان معده جلوگیری می کند. سایر سرطانها سرطان ریه در گیاهخواران کمتر از بقیه دیده می شود کسانی که روزانه بیشتر از ۱ واحد میوه مصرف می کنند در مقایسه با کسانیکه کمتر از ۳ واحد میوه در هفته مصرف می کنند امکان احتمال سرطان ریه۷۵ کاهش می یابد. عوامل موجود در ایجاد سرطان ریه کاروتن و E در دروه های IU روزانه تجویر کردند کسانیکه سیگاری هستند وقتی می خورند بیشتر مبتلا می شوند حیوانات آزمایشگاهی مواد موجود دود سیگار با ممکن باعث ایجاد مواد سمی می شود که باعث سرطان ریه می شود. بنابراین مکمل بتاکاروتن را برای او توصیه نمی کنند. غیر سیگاری است. ( سرطان) در رژیم گیاهی W3 بصورت لینولیک می باشد با سرطان پروستات ارتباط مستقیم و FPADNA باعث ارتباط غیر مستقیم دارد. ( کاهش سرطان) . سبزیجات و میوه جات و کشمش و میوه های خشک با سرطان پروستات ارتباط عکس دارد. مصرف سویا بخطر ایزوفلادونویید نقش محافظت کننده ای دارد و ایروفلاونوییده چون خاصیت فیتواستروژنی درند با عث کاهش می شوند و حاوی فیتوتسترون هم می باشند که از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می کنند. سرطان پانکراس ابتلا به سرطان پانکراس در گیاهخواران ۸۰ درصد در مقایسه با غیر کمتر می باشد. با میوه های خشک مثل خرما و کشمش ارتباط معکوس دارد( پیشگیری کننده ها) سرطان مثانه مصرف گوشت قرمز ۲ برابر به احتمال ابتدا به سرطان مثانه را می دهد و مصرف گوشت کم و آنتی اکسیدانها زیراد در رژیم غذای گیاهخوار می باشند. سرطان سنیه مصرف چربیها وزن بدن تغییرات هورمونی به سرطان پستان مربوط است. هورموون استروژن با سرطان پستان در ارتاباط است. رژیم گیاهخواری باعث ترشح استروژن وطولان یبودن سیکلهای قاعدگی C بلوغ دیرتر روی میدهد. هرچه بلوغ زودتر روی دهد سرطان سینه و فقط استروژنهای رژیم غذایی گیاهخواری در سویا و ترکیبات مشابه که گیرنده استروژن در بدن متصل می شود ولی فعالیت کمی نسبتا به استروژن دارد و از ابتلا به سرطان سینه و رحم جلوگیری می کند. مصرف شیر با سرطان سینه ارتباط چون یکی از منابع عدددی که استروژن در آن زیاد می باشد شیر می باشد چو به گاوات تزریق میباشد که تولید شیر و بین این حالت استروژن که وارد ریشه می شود با سرطان سینه ارتباط مستقیم وجود دارد. بیماریهای کلیه اگر مقدار دریافت pro زیاد باشد( رژیم پروتیین) ارتباط بای بیماریهای کلیه دارد گیاهخواری چون pro ابتلا کم دفع اوره مقدار فسفر و پتاسیم در رژیم غذای بیماریهای کلیه می بایتسی مورد نظر قرار گرد. در رابطه با اوره در بیماران کلیوی پروتیین می دهیم که بارکیته را زیاد نکنند. موجود در pro گیاهی مشابه حیوانی نیست و مقدار زیادی گیاهی استفاده می شود برای تولید انرژی و دفع اوره را می دنتهند. سپس پروتیین حیوانی میدهیم. گیاهی هم استفاده می شد و بعد آن را تکمیل می کنیم و الگوی مشابه حیوانی می کنیم و تولید را به حداقل می رسانیم PRO گیاهی مشابه الگوحیوانی نسبت پس در پی PRO ساز بکار نمی روند و دفع آنها بالا می باشد اوره آنها. عموماض ۷۰ درصد ارزش بیولوژیکی بالا مب باشد و ۳۰ درصد آن ارزش بیولوژیکی پایین میباشد. – در رژیم گیاهخواری Kزیاد دارد اگر بیمار کلیوی هیپرکالمی بود باید رژیم گیاهخوای و صنایع گیاهی را محدود کنیم. در بیماران کلیوی مقدار K بسیار باید محدود گردد. – فسفر پنیر و لبنیات و پروتیینهای حیوانی مقدار زیادی فسفر دارند. حبوبات و مغزها و دانه های روغنی Pزیاد دارند. اسید فیتیک ۳ گروه فسفات دارد و حاوی مقدار زیادی فسفر می باشد. پس صنایع گیاهی را به دلیل مقدار زیاد فسفر محدود می کنیم گوشت می دهیم که هم pro تامین کند تا حدودی p . – مصرف سویا باعث کاهش دفع آلبومین در افراد آلبومین اوره می شود کسانیکه در هقته اول ننزوپاتی هستند و دیابتی فسفر باعیث کاهش دفع pro از ادرار می شود. – بیماران کلیوی اوره دفع پروتیین – K را چون سریع دارد آب می شود وارد آب پخت شد آب را دور می ریزیم و k سویا چون ارزش آنها بالاست p را می توانیم محدود کنیم و با خیساندن آن را به مقدار کمی خارج کنیم. – روزانه g 28 سویا فسفر آن باز هم درصد مجاز می باشد. – فیتات بیشتر دفع می شود و جذب آن کم است ولی اگر تخمیر شده باشد p آن باز شده و در دسترس قرار می گیرد و جذب می شود. تغذیه ورزشکاران مواردی که در فیزیولوژی ورزش مهم می باشد – قدرت عضله – توان عضله – تحمل عضله قدرت عضله برابر با سطح مقدار عضله می باشد که هرچه حجم در سطح قطعه عضله بیشتری باشد صدرت بیشتر است بازای هر سطح ه بیشتر باشد قدرت بیشتر است بازای هر سطح عضله بیشتر باشد قدرت عضله را نیز پس می دهد و قدرت عضله ۴-۳ کیلوگرم می باشد. توان و فشاری که عضله می تواند تحمل کند. قدرت X= 150 مثلا یک عضله kg 525 فشار را می تواند تحمل کند ولی تاندونها نمی توانند. توان عضله عبارت است از kg 1 متر بر دقیقه می باشد یعنی در min 1 یک جسم وزن kg 1 را به فاصله متر ۱ در مدت ۱دقیقه جابجا می کند. توان عضله به عواملی بستگی دارند که عبارتند از ۱) قدرت عضله ۲) به تعداد دفعاتی ه عضله در هر دقیقه منقبض می شود. ۳) هرچه قدرت یا فعالیت بدنی طولانی بلاشد توان متر می شود و توان برحسب زمان تغییر می کند در ۵ تا ۸ ثانیه اول توانعضله در یک ورزشکار حرفه ای می باشد و در یک دقیقه بعد این توان به کاهش می یابد و اگر برای نیم ساعت ادامه یابد توان می شود. ورزشی که ۵ تا ۸ ثانیه طول بکشد پرتاب نیزه دو سرعت ۵۰ متر حدودا ۵ ثانیه زمان می برد ک برای آن توان فرد ۷۰۰۰ می باشد و برای دوماراتون توان فرد ۱۷۰۰ می باشد. آیا توان ورزشکار با سرعت دویدن ورزشکار ارتباطی دارد یا نه در دو ماراتون سرعت از دو سرعت کمتر است و در دو سرعت اگر بدوند و دو ماراتون با سرعت تقریبا می باشد ولی توان می باشد چرا سرعت فرد نصف شده ولی توان وی سرعت چون توان تبدیل به سرعت می شود. تمام توان اگر به کار فیزیکی تبدل می شو انتظار می رفت توان با سرعت ولی کارآیی تبدیل توان به کار فیزیکی صددرصد نیست. وقتی توان بالاتر می باشد راندمان آن یا بیشتر است نسبت به وقتی که توان کمتر است. برآیند توان= برایند توان= وقتی سرعت زیاد است هدر رفتن انرژی بیشتر است. تحمل عضله عبارت است از هرچه انرژی که دردسترس عضله قرار می گیرد تحمل عضله است که تحمل عضله را براساس مقدار کلیگوژن اندازه گیری می کنند. هرجهGiy چون سفت ترجیحی عضله است پس عضله بیشتر می تواند باری که به آن وارد شده است را تحمل کند. به منبع انرژی در دسترس عضله مربوط است. جایی که می توانیم در رابطه با تغذیه بیشتر روی آن کار کنیم. مدت زمانیکه بتواند یک باری را تحمل کند. عواملی که روی سطح مقطع عضله نقش دارد قطر عضله برای قدرت و توان عضله که اگر بتوانیم قطر عضله را دهیم قدرت عضله می یابد. ۱) تمرین ورزشی ۲) تغذیه ۳) تستوسترون ۴) ارث تمرین اگر تمرین ورزشی باعث شود که عضله در حداکثر میزانی که منقبض شود این انقباضات باعث قطر عضله می شوند. ولی اگر باعث حداکثر میزان انقباض عضله شود قطر عضله نمی یابد. پس در تمرین حداکثر میزان انقباض هم می باشد. تسترسترون باعث قطر عضله و حجم سلول ژنتیک هم عاملی است که در آن قطر عضله موثر می باشد. عاملی که باعث قطر عضله می شود در حالت ایجاد میشود ۱) قطر فیبر افزایش یابد. ۲) تعداد فیبر افزایش یابد. اولین اتفاقی که رخ می دهد قطر فیبر زیاد می شود وقتی قطر فیبر به حد خاصی می رسید به ۲ میوفیبر تغییر می شود که سبب تعداد فیبر می باشد. فیبر ها در عضله یکسان نیستند. عضله از واحدهای مضرابی تشکیل شده که هرکدام از مضربی دیگر در آنها و فیبر ها هستند. فیبرهای عضلانی دو دسته هستند ۱) فیبرها با تدیچ سریع( انقباضات سریع) فسفاژن بی هوازی انرژی سریعا آزاد ۲) فیبرها با تدیچ آهسته( انقباضات کند) سیسم هوازی انرژی کند یکسری از فیبرها سریع چرخش پیدا می کنند و سریع منقبض می شوند و دیگری برعکس. این دو فیبرها از لحاظ فیزیولوژی متفاوت هستند و ساختمان مشابه ندارند. فیبرهای سریع منبع سوخت آنها سیستم فسفاژن می باشد و سوخت فرد از سیستم بی هوازیتامین می کنند. تریچ آهسته منبع انرژی آنها بیشتر سیستم هوازی می باشد. در آهسته میتوکندری بیشتر به میوگلوبین بیشتر و عروق خونی بیشتری دارد و در سریع کمتر است. در جایی که فیبر تریچ سریع قطر آن دو بربر از آهسته می باشد نسبت تریج سریع و آهسته د ر همه افراد یکسان می باشد و تمرینات ورزشی باعث تغییرات آنها می باشد. آهسته سریع ورزشکارانی که دو ماراتون تمرین ورزشی سبب می شود که نسبت آهسته و سریع به یک نسبت افزایش یابد دریک فرد ورزشکارانی که ورزش دو سرعت انجام می دهند تریچ سریع بیشتری نسبت به افراد دیگر دارند و می یابد ولی نسبت آنها در یک فرد یکسان است کسی که دور ماراتون انجام می دهد بطور ارثی آهسته بیشتری در مقایسه با سایر افراد دارد چون بطور ارثی این توانایی را داشته وارد ورزشی شده نه اینکه ورزش باعث آن شده است. ۱۸ ۶۳ دوماراتون دو سرعتی ۸۲ ۳۷ ۵۵ سریع ۴۵ آهسته این افراد بطور ژنتیکی استعداد ورزشی خاصی را داشته اند. در صورت عدم وجود استعداد فرد یک قدر توانایی پیدا می کند تا به حد نفر اولی که ژنتیکی استعداد دارند نمی رسند. منابع انرژی فسفاژن بی هوازی و هوازی سیستم فسسفاژن در کل این سیستم تامین کننده۱۰-۸ ثانیه از انرژی مورد نیاز سلولی می باشد. ATP در درون سلولی مقداری ذخیره می شود اگر فرد بخواهد یک ورزش سریع انجام دهد که ۲ تا ۳ ثانیه طول بکشد مقدار ATP می تواند به مدت ۳-۲ ثانیه انرژی مورد نیاز برای انقباضات سلولی را فراهم می کند. ذخیره ATP باندازه O2 3 اونس می باشد د رکل بدن که برای ۳-۲ ثانیه انرژی تامین می کند. g 28 = 02 کراتین فسفات در عضلات بصورت ذخیره می باشد که می تواند به تبدیل می شود. کراتین کیناز سبب تبدیل ADP به ATP کراتین کراتین فسفات می شود که ATP برای انقباضات می رود. کراتین فسفات مقدارE مورد نیاز را برای مدت ۵ تا ۸ ثانیه تامین می کند. برای تبدیل ADP به ATP یک شیب انرژی باید وجود داشته باشد یعنی انرژی که از کراتین فسفات می آید باید بیشتر از آن باشند. E مورد نیاز ATP ADP E= مورد نیاز کراتین کراتین فسفات تاثیر تغذیه بر روی افزایش میزان کراتین فسفات مصرف کراتین به ورزشکاران سبب میزان کراتین فسفات می شود که می توانیم به این ترتیب در مدت زمان کوتاه ورزشهای سرعتی را می دهد. رژیم غذایی میزان سسیتم فسفاژن و هرچه ببشتر می تواند ورزشهایی را که سریعتر هستند بهتر انجام دهد. سیستم بی هوازی ورزش طولانی مدت تر سپس منبع دیگر انرژی که در اینها بتواند مورد استفاده قرار گیرد عبارت است از هوازی گلکوژن گلوکز اسیدپیودویک سیکل کربن ۲ ATP اسیدلاکتیک ۳۸-۳۶ ATP سرعت تولید انرژی از مسیر بی هوازی ۵۲ بیشتر از مسیر هوازی می باشد چون E سریعت در اختیار سلول قرار می گیرد که فقط تا ۲ هفته می تواند E تآمین کند. اسیدلاکتیک سریعا بعد از تولید درعضله وارد خون می شود و از آنجایی که کلیه و گاهی در خود عضله می رود برای ورزشکاران حرفه ای در خود عضله اسیدلاکتیک آن را به پیروریک تبدیل می کنند ولی در کبد سرونیک به گلوکزتبدیل می شود در عضلات روی دور بهتر سریعتر اتفاق می افتد و مانع از ورود دلاکتیک به خن جلوگیری و ایجاد خستگی جلوگیری در کبد ابتدا به اسیدییددویک و بعد به Glo تبدیل وقتی اسیدلاکتیک در خون محیط خون اسیدی و آنزیمهایی را که بدن برای متابولیسم نیاز دارد غیر حل در بدن احساس خستگی می کند هرچه بدن توانایی داشته باشد که اسیدلاکتیک را سریعتر خارج کند احساس خستگی می کند. احساس خستگی در ورزشکاران حرفه ای کمتر چون لاکتیک فراهم در ماهیچه و هم در کبد مورد مصرف قرار می دهند. برای رفع خستگی ناشی از اسیدلاکیتک مصرف سبزیجات وقلیای کردن محیط خون با صرف بی کربنات که در نوشابه های ورزشی است تا محیط گردش خون مهره می شود و PH اسیدی از بین می رود. سبزیجات چون پتاسیم بالا دارد وجود K باعث کاهش خستگی عضلات می شود ضمن اینکه دارای باقیمانده قلیایی هستند. به منبع دایمی انرژی نیاز داریم که E را بطور د ایم د رهنیتار بدن قرار میدهد. – گلوکز – چربیها – پروتیینها – بن این منابع تامین کننده بدن در موقع ورزش ترجیح می دهد ابتدا از گلوکز استفاده کند. – گلوکز به صورت گلیکوژن در بدن است. – چربی ذخایر انرژی – پروتیین گلوکونیوژنر سیکل کربن تولید انرژی – سلول ترجیح میدهد که با توجه به دلایل مختلف در ابتدا از GV بعنوان منبع انرژی استفاده کند زیرا – چربی در مقایسه با CHO بازای مقدار ثابتی O2 انرژی کمتری تولید می کند. بازای هر lit اکسیژن مصرفی گلوکز انرژی تولید می کند در صورتی که چربی تولید انرژی می کند. یعنی یکی از مزایای استفاده از Giv که سلول ترجیح میدهد بازای مقدار ثابتی بیشتری یا مشخص کالری زیاد چون رساندن به بافتها یک از محدودیت های ورزش می باشد. اینکه جریان خون بتواند را به بافتها برساند یکی از محدودیت های ورزش می باشد. وقتی Giv بخواهد تبدیل به انرژی می شود در مقایسه با fat سرعت آن دو برابر است. چربی ذحایر تولید ATP ولی Giv های این مسیر را سریعتر طی می کند. ولی نوع ورزش شدت و طول مدت روی سقف مصرفی اثر می گذارد. گلیکوژن کل آن در کبد و عضله حداکثر تا ۲ ساعت در هنگام ورزش اثر مورد نیاز بدن را تامین می کند.( در حالت استراحت ۱۲ ساعت) اگر شدت ورزش زیاد گلوکز اگر شدت ورزش زیاد طولانی گلوکمز بتدریج چربی به همین دلیل دو ماراتون چون ازذخایر چربی زیادی استفاده می کند خیلی لاغر می باشند. ۵۰ ساعت بعد چربی برای متابولیسم چربی به CHo در بدن نیاز داریم. استیل COA با انگرالواستیک سیکل چربی اگر کربوهیدرات نباشد چربی به اجسام کتونی تبدیل می شود. و بدن نیز بتدریج تنطیم می کند و یکدفعه دو ساعت از Giy استفاده نمی کند. در اینجا بحث انرژیی کم از چربی تولید می شود از GIV بیشتر نمی باشد. با سرعت آهسته گلوکز پیاده روی طولانی ذخایر چربی مصرف کاهش وزن پیاده روی زمان طولانی GIV چربی قند خون نفت GIY تمام شده از PRO استفاده می کند ولی درحالت عادی میزان شکسته شدن Pro می باشد. در ورزش بدن از pro عضلات برای تولید E استفاده کند ولی به چه نسبت بستگی به ذخایر دارد پس بعد از روز کمی باید pro استفاده گردد. مقدار پرت pro آنقدر نمی باشد که مشکلی ایجاد کنند. تست ورزش براساس حداکثر سرعت مصرف اکسیژن شدت ورزش را تعیین می کنیم. حداکثر سرعت مصرف اکسیژن هر چه کمتر باشد شدت کمتر ولی اگر بالا وبیش از ۱۱۵ درصد باشد دارای شدت بیشتری می باشد. پیاده روی کمی دارد. فیزیولوژی ورزش آیا سیستم ریوی کار خود را بخوبی انجام نمی دهد که را وارد گردش خون می کند و بعد به بافت یا گردش خون عامل محدود کننده می باشد به بافتها. ریه قلب گردش خون عروق ریه یک ظرفیت انتشاری دارد که عبارت است از مقدار اکسیژنی که از کیسه هوایی وارد گردش خون می شود Mlit اکسیژنی که بازا هر میلی متر جیوه اختلاف فشار بین فشارنسبی اکسیژن در کیسه های هوایی و فشار نسبی اکسیژن در گردش خون منتقل می شود. کیسه هوا a1 p اکسیژن بازای ۱mumg اختلاف فشار چقدر می تواند منتقل شود خون a0 p اکسیژن ظرفیت استثنایی اکسیژن در حالت فعالیت بدنی سه برابر می شود. چون فشار اکسیژن در عروق خونی با اختلاف فشار باشد و هرچه اختلاف بیشترباشد انتقال بیشتر می شود. ۲- در حالت طبیعی عکس کیسه های هوایی باز نیستند و تبادل با خون ندارند ولی وقتی ورزش می کنیم تمام عروق خونی باز و تمام کیسه های هوایی تبادل را انجام می دهند.با توجه به ظرفیت انتشاری اکسیژن ریه ها عامل محدودکننده در رساندن به سلول ها نیستند و گردش خون عامل اصلی محدودیت می باشد. یعنی سیستم قلب عروقی کارایی لازم برای رساندن اکسیژن را به سلولها ندارد. گردش خون و قلب تا جاییکه ممکن باشد سعی می کند این کمبود را جبران می کند با تعداد ضربان قلب و فشار خون که را به سلولها می رسانند که سلول های عضله نیاز بیشتری به دارند د رحالت عادی ۶۳ میلی لیتر بازار هر g10 عضله خون به عضله می رسد ولی در هنگام فعالیت ۹۰میلی لیتر بازای هر g 100عضله خون به آن می رسد. عروق خونی دستگاه گوارش و سایر قسمتهای خون را بیشتر به عضلات می رسانند. عضله در هنگام منقبض شدن عروق خونی آنها منقبض می شود. در نتیجه سبب می شود خون به عضلات برسد ولی بدن خود را به اینصورت تنظیم می کند که وقتی عروق در حال انقباض می باشد تمم اکسیژنی که دارند عضلات استفاده می کنند. عضلات منقبض موجود د رخون را استفاده کنند که سبب عوامل کاهش اکسیژن و و ترکیب نیتریک اکسید باعث می شود که آنها باعث می شوند عروق منبسط شود. تغذیه ورزشکاران مایعات نیاز به مایعات در ورزشکاران افزایش می یابد. در حالت عادی حجم خون ثابت می باشد. در ورزشکاراان مصرف مایعات خیلی مهم می باشد زیرا ۱- در اثر ورزش حرارت بدن افزایش می یابد. زرا ۱۰۰ درصد انرژی به کار مکانیکی تبدیل می شود و ۲۵ فقط تبدیل و ۷۵ بصورت حراردت از بین می رود. راه حل تبدیل E به کار مکانیکی ۵۵ نیست پس مقدار انرژی صرف تولید گرما می شود در جه حرارت می یابد. راههایی که بدن به حرارت جلوگیری می کند چون اگر بالا برود آنزیمهای شده و مناتوره شده و مرگ سلولی رخ می دهد. پس بدن باید سیستمی داشته باشد که درجه حرارت جلوگیری کند که عبارتند از

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.