مطالعه و بررسی ارتباط بین تعداد سلولهای تومور و درمانپذیری تومور دررادیوتراپی هدفمند با ایتریوم- ۹۰ و ید- ۱۳۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه و بررسی ارتباط بین تعداد سلولهای تومور و درمانپذیری تومور دررادیوتراپی هدفمند با ایتریوم- ۹۰ و ید- ۱۳۱ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه و بررسی ارتباط بین تعداد سلولهای تومور و درمانپذیری تومور دررادیوتراپی هدفمند با ایتریوم- ۹۰ و ید- ۱۳۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه و بررسی ارتباط بین تعداد سلولهای تومور و درمانپذیری تومور دررادیوتراپی هدفمند با ایتریوم- ۹۰ و ید- ۱۳۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه و بررسی ارتباط بین تعداد سلولهای تومور و درمانپذیری تومور دررادیوتراپی هدفمند با ایتریوم- ۹۰ و ید- ۱۳۱ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مزیت نظری و اصلی رادیوتراپی هدفمند این است که در این روش، پرتودهی حاصل از ذرات گسیل شده از رادیونوکلیدهای میتواند بصورت انتخابی به تومورها و متاستازهای کوچک منتقل شود. برای یک بیماربا طیف گستردهای از تومورها و متاستازها که تا حد زیادی دارای اندازه متفاوت باشند ، ممکن است تنها برای گسترهی محدودی ازاندازه تومور، اثر درمانی بالایی به دست آید. این مسئله ناشیاز طیف محدود ذرات بتا در بافت انسانی میباشد و اساسا باعث می- شود که تاثیر درمانی با اندازه تومور بطور قابل توجهی تغییر کند. به منظور بررسی رابطه بین احتمال درمانپذیری تومور ) TCP )و تعداد سلولهای تومور با استفاده از کد مونت کارلو MCNPX مدلی طراحی شد. نتایج نشان میدهند که برای هر اکتیویته انباشت در واحد جرم تومور، احتمال درمان برای تومورهایی که تعداد سلولهایآن نزدیک به یک مقدار بهینه است )در محدوده ۸۱۰ تا ۱۱۱۰ برای Y90 ( بیشتر بوده که این مقدار بهینه بستگی به انرژی ذره بتا ساطع شده دارد. تومورهای کوچکتر از مقدار بهینه به دلیل جذبناکافی از انرژی تابشی درمانپذیری کمی دارند، و تومورهای بزرگتر به دلیل تعداد سلول کلونوژنیک بیشتر نیز درمانپذیری کمتری دارند. از یافتههای این تحقیق میتوان نتیجه گرفت که برایبیماریهایی که شامل تومورها و متاستازهای با اندازه متفاوتهستند، ترکیب دو رادیونوکلید اثربخشی بیشتری میتواند داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.