تاثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی MTGAS برخواص فیزیکوشیمیایی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی MTGAS برخواص فیزیکوشیمیایی ماست دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی MTGAS برخواص فیزیکوشیمیایی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی MTGAS برخواص فیزیکوشیمیایی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی MTGAS برخواص فیزیکوشیمیایی ماست :

تعداد صفحات :۲۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبیMTGase بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کفیرمورد بررسی قرار گرفت .این پژوهش در ۲گروه انجام گرفت که آنزیم در ۴ سطح ۰و۰/۱و۰/۲و۰/۳ گرم برلیتر ماده خشک بدون چربی دردوسطح ۹و۸ انجام شد. نمونه های ماست به مدت ۲۱ روز در دمای۴درجه سانتیگراد نگهداری و متغیرهای موردنظر درروزهای هفت، چهارده وبیست و یک اندازه گیری شدند .برای تولید یک ماست با کیفیت حسی و فیزیکوشیمیایی خوب و هزینه کم، غلظتMTGase اضافه شده به شیر باید به درستی انتخاب شود همچنین در مورد استفاده ازMTGaseاستارترهایی با توانایی تولید ترکیبات آروماتیک در سطوح بالا باید انتخاب شوند .بنابراین، به نظر می رسد اتصالات عرضی ایجاد شده در پروتئین های شیر به وسیلهMTGase عامل مؤثری در بهبود خواص کاربردی ماست اسفناج و جایگزین مناسبی برای بخشی از کنسانتره پروتئین شیر، شیرخشک، پایدارکننده و در این محصول باشد .از آنجایی که این آنزیم منشا میکروبی دارد، می توان به نقش مفید میکروارگانیسم ها در صنعت غذا پی برد و بستر مناسبی به منظور استخراج این آنزیم از میکروارگانیسم ها فراهم نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.