بررسی تاثیر دمای خوراک بر عملکرد غشا پلی (وینیل الکل) با جرم مولکولی ۶۰۰۰۰ درآبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دمای خوراک بر عملکرد غشا پلی (وینیل الکل) با جرم مولکولی ۶۰۰۰۰ درآبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دمای خوراک بر عملکرد غشا پلی (وینیل الکل) با جرم مولکولی ۶۰۰۰۰ درآبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دمای خوراک بر عملکرد غشا پلی (وینیل الکل) با جرم مولکولی ۶۰۰۰۰ درآبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دمای خوراک بر عملکرد غشا پلی (وینیل الکل) با جرم مولکولی ۶۰۰۰۰ درآبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

دراین پژوهش به منظور بررسی تاثیر دمای خوراک برروی عملکرد غشا ازمحلول ۵درصد جرمی پلی وینیل الکل PVA) با جرم مولکولی ۶۰۰۰۰ گرم برمول و محلول گلوتارآلدهید Ga بامقادیر ۱۰و۱۵و۲۰میکرولیتر به ازای هرگرم پلی وینیل الکل به عنوان ماده اتصال عرضی برای ساخت غشاها استفاده شد غشاهای ساخته شده درفرایند ابگیری ازایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری دردماهای ۵۰و۶۵ درجه سلسیوس استفاده شد به دلیل اختلاف دردمای خوراک و میزان ماده اتصال عرضی مقادیر عبورپذیری و انتخاب پذیری متفاوتی برای غشاها به دست آمدبیشترین عبورپذیری برای غشای pva باجرم مولکولی ۶۰۰۰۰ گرم برمول با میزان ماده اتصال عرضی ۱۰میکرولیتر به ازای هرگرم پلیمر و دردمای ۶۵درجه سلسیوس برابر با ۰/۱۲۳۸ کیلوگرم برمتر مربع ساعت و بیشترین انتخاب پذیری برابر با ۴۰۶ دردمای ۵۰ درجه سلسیوس و مربوط به غشای با میزان ماده اتصال عرضی ۲۰ میکرولیتر به ازای هرگرم پلیمر بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.