بررسی رابطه بین میزان تمایل مدیران به بهره گیری از مدیریت استعداد با عملکرد کارکنان (بانک ملت مدیریت شعب مناطق ۱و۵تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین میزان تمایل مدیران به بهره گیری از مدیریت استعداد با عملکرد کارکنان (بانک ملت مدیریت شعب مناطق ۱و۵تهران) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین میزان تمایل مدیران به بهره گیری از مدیریت استعداد با عملکرد کارکنان (بانک ملت مدیریت شعب مناطق ۱و۵تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین میزان تمایل مدیران به بهره گیری از مدیریت استعداد با عملکرد کارکنان (بانک ملت مدیریت شعب مناطق ۱و۵تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین میزان تمایل مدیران به بهره گیری از مدیریت استعداد با عملکرد کارکنان (بانک ملت مدیریت شعب مناطق ۱و۵تهران) :

تعداد صفحات :۳۲

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر به بررسی رابطه میزان تمایل مدیران به بهره گیری از مدیریت استعداد با عملکرد کارکنان (بانک ملت مدیریت شعب مناطق ۱و۵ تهران) می پردازد. به این منظور یک فرضیه اصلی و چهار فرضیه فرعی تعریف گردید. مدیریت استعداد به عنوان متغیر مستقل و عملکرد کارکنان به عنوان متغیر وابسته می باشد. رابطه بین مدیریت استعداد و عملکرد کارکنان فرضیه اصلی و رابطه بین مولفه های مدیریت استعداد (کشف استعداد، جذب استعداد، حفظ و نگهداری استعداد ,توسعه استعداد) با عملکرد کارکنان چهار فرضیه فرعی این پژوهش را تشکیل می دهند. به منظور آزمون فرضیه ها دو پرسشنامه طراحی گردید که مولفه های مدیریت استعداد بوسیله پرسشنامه مدیریت استعداد و عملکرد کارکنان بوسیله پرسشنامه عملکرد پترسیون اندازه گیری شدند. سوالات پرسشنامه با طیف ۵ نقطه ای لیکرت تنظیم شد. جامعه آماری این تحقیق را مدیران بانک ملت(مدیریت شعب مناطق ۱و۵ تهران) تشکیل دادند. از این جامعه نمونه ای ۱۰۰ نفری با استفاده از جدول کرجسی- مورگان انتخاب شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون کولموگروف-اسمیرنوف ،تحلیل عاملی تاییدی ، مدل معادلات ساختاری و مدل تحلیل رگرسیون توسط نرم افزارهای آماری SPSS وLISREL استفاده شد. نتایج پژوهش نشان دهنده معنادار بودن رابطه بین اجرای برنامه کشف استعدادها و عملکرد کارکنان ، اجرای برنامه حفظ و نگهداری استعدادها و عملکرد کارکنان و اجرای برنامه توسعه استعدادها و عملکرد کارکنان بود. اما بین اجرای برنامه جذب استعدادها و عملکرد کارکنان رابطه معنی دار مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.