تاثیر ۱۲ هفته تمرین ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی)بر میزان عارضه کایفوز وضعیتی دانش آموزان پسر ۱۵ تا ۱۸ سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ۱۲ هفته تمرین ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی)بر میزان عارضه کایفوز وضعیتی دانش آموزان پسر ۱۵ تا ۱۸ سال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ۱۲ هفته تمرین ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی)بر میزان عارضه کایفوز وضعیتی دانش آموزان پسر ۱۵ تا ۱۸ سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ۱۲ هفته تمرین ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی)بر میزان عارضه کایفوز وضعیتی دانش آموزان پسر ۱۵ تا ۱۸ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ۱۲ هفته تمرین ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی)بر میزان عارضه کایفوز وضعیتی دانش آموزان پسر ۱۵ تا ۱۸ سال :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

عارضه کایفوز یکی از رایج ترین ناهنجاری های وضعیتی و از علل مهم تاثیر گذار بر پاتولوژی یک چهارم فوقانی بدن است که متخصصان اغلب با تجویز تمرینات اصلاحی بر اساس تئوری کندال مبتلایان را مدیریت می کنند. مطالعات اندکی در زمینه بهبود ناهنجاری کایفوز به شیوه های مختلف انجام شده است هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ۱۲ هفته تمرین ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی)بر میزان عارضه کایفوز وضعیتی دانش آموزان پسر ۱۵ تا ۱۸ سال بود. بدین منظور۴۰ نفر دانش آموز پسر دارای ناهنجاری کایفوز وضعیتی بزرگتر از ۴۲ درجه برای تحقیق حاضر انتخاب شدند. برنامه تمرینی با تاکید بر کشش عضلات کوتاه شده و تقویت عضلات ضعیف شده به مدت ۱۲ هفته، هر هفته ۳ جلسه و هرجلسه ۴۵ دقیقه انجام شد. اطلاعات مورد نیاز برای اندازه گیری ناهنجاری کایفوز از طریق صفحه شطرنجی و خط کش منعطف جمع آوری شد. درآغاز و پایان دوره از آزمودنی ها پیش آزمون و پس آزمون به عمل آمد،. داده های بدست آماده به کمک نرم افزار SPSS ورژن ۱۹ و روش آماری تی زوجی و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاصل از تحلیل داده ها در پش آزمون پس آزمون نشان داد که اختلاف معنی داری (P< 0.05) بین پیش آزمون و پس آزمون وجود دارد. به نظر می رسد باتوجه به یافته تحقیق، و اختلاف معناداری که بین پیش آزمون و پس آزمون مشاهده شد تمرینات ترکیبی(تای ماساژ و حرکت درمانی) روش مناسب جهت بهبود ناهنجاری کایفوز می باشد. به درمانگران توصیه می شود از روش تمرینات ترکیبی جهت بهبود عارضه کایفوز استفاده نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.