تعیین مدل آماری برآورد بارش با استفاده از الگوهای پیوند از دورمطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک میناب، استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مدل آماری برآورد بارش با استفاده از الگوهای پیوند از دورمطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک میناب، استان هرمزگان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مدل آماری برآورد بارش با استفاده از الگوهای پیوند از دورمطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک میناب، استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مدل آماری برآورد بارش با استفاده از الگوهای پیوند از دورمطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک میناب، استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مدل آماری برآورد بارش با استفاده از الگوهای پیوند از دورمطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک میناب، استان هرمزگان :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پارامتر بارش از مهمترین پارامترهای هواشناسی در تعیین نقش و پراکندگی سایر عناصر اقلیمی و نیز از شاخصهای مهم در طبقه بندیهای اقلیمی به شمارمی رود . علاوه بر این، اثرات انکارناپذیری بر فعالیتهای انسانی، طبیعی و علی الخصوص در زمینه کشاورزی دارند . لذا داشتن شناخت لازم از میزان این پارامتر،تغییرات آنها و پیش بینی این پدیده کمک شایانی در جهت برنامه ریزی دقیقتر در حوزههای مختلف خواهد داشت . این تحقیق، با هدف بررسی الگوهای پیوند ازدور موثر بر پدیدههای بارش ماهیانه ایستگاه سینوپتیک میناب، در دوره آماری ۲۰۱۴-۱۹۸۵ صورت گرفته است . با توجه به فصل بارش در این منطقه ، ماهنوامبر)آبان ماه( به عنوان شروع بارندگی ها و ماه آپریل)فروردین ماه( به عنوان پایان فصل بارندگی در نظر گرفته شد. بدین منظور، با استفاده از رگرسیون گام به گام و بامحدودکردن دادههای ورودی به مدل و نیز قائل شدن دو دوره آموزش و ارزیابی، مدلهایی برای پیش بینی این پارامتر به صورتهای ماهانه ارائه شده است . آمارههای به دست آمده حاکی از آن است که این مدل ها کارایی مناسبی برای برآورد پارامترهای مزبور داشتهاند . در حالت کلی، کارایی این مدل برای ماههای ژانویه و دسامبر بهتر از سایر ماهها می باشد. صحت پیش بینی مدل بطور متوسط ۷۵ درصد است، لذا میتوان از مدلهای ماهانه ارائه شده برای پارامتر بارش در تحقیقات مربوطه استفاده به عمل آورد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.