روانشناسی بررسی مقایسه ی ویژگی های شخصیتی جانبازان با افراد عادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روانشناسی بررسی مقایسه ی ویژگی های شخصیتی جانبازان با افراد عادی دارای ۸۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روانشناسی بررسی مقایسه ی ویژگی های شخصیتی جانبازان با افراد عادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روانشناسی بررسی مقایسه ی ویژگی های شخصیتی جانبازان با افراد عادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روانشناسی بررسی مقایسه ی ویژگی های شخصیتی جانبازان با افراد عادی :

بخشی از فهرست روانشناسی بررسی مقایسه ی ویژگی های شخصیتی جانبازان با افراد عادی

فهرست
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول
بیان مسأله
ضرورت انجام تحقیق
اهداف تحقیق
اهداف اختصاصی

اهداف کلی
سوالات تحقیق
فرضیه های تحقیق
تعریف اصطلاحات
فصل دوم
پیشینه تحقیق
موضوع معلولیت در حیطه روان شناختی
روان شناسی معلولیت و افراد عادی
معلولیت و اختلال
رفتار غیر عادی از نظر علمی
ویژگی های شخصیت سالم
اضطراب
افسردگی و استرس شدید
نشانه های افسردگی
علل رفتار غیر عادی
روان پریشها یا پیسکوزها
مرور مطالعات مربوط به مسائل جانبازان
واکنشها در مقابل جنگ
علائم
علل
درون گرایی و برون گرایی
نظریه آیزنگ
فصل سوم
شیو اجرای تحقیق
جامعه آماری
روش نمونه گیری
ابزار اندازه گیری
فصل چهارم
مقدمه
تجزیه و تحلیل فرضیه اول
نتیجه گیری آماری
نتیجه گیری تحقیقی
تجزیه و تحلیل فرضیه دوم
نتیجه گیری آماری
نتیجه گیری تحقیقی
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
مسائل اقتصادی و اجتماعی
مسائل روانی و معلولیت
مقام جانباز
محدودیت های تحقیق
پیشنهادات
منابع و مآخذ
ضمائم
پرسشنامه آیزنک

پیشگفتار :
با نگاهی کوتاه و تحلیل گونه به انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بالعینه می بینیم که استکبار جهانی بعد از مأیوس شدن از شکست و کنار آمدن با انقلاب اسلامی و در خطر دیدن تمام منافع و دنیای خود در منطقه به انواع لطایت الحیل خواست که سر راه این انقلاب نوپا قرار گیرد. گاه خود مستقیماً به این نهال نوپا حمله می کند و گاه از طریق اعمال وایادیش در داخل و خارج از کشور آنرا هدف تیرهای خود قرار می دهد. پس مستکبران از ترفندی دیگر استفاده و وارد عمل می شوند که مستقیماً ضربه ای محکم به این انقلاب نوپا که هدفشان یک جنگ با تمامی امکانات نظامی توسط نوکران و سرسپردگان در منطقه که این کشور اسلامی را متحمل جنگی تحمیل شده بگردانند و در کمترین زمان آنرا نابود سازند، که با توجه به ذهنیات و شناخت ضعیف و غلطی که آنها از اسلام داشتن اسلامی شدند.
آیا این رزمندگان بودند که چنین فرهنگ نابی را در دامن اعمال خود پرورش دادند و یا آنکه خود از دامن این فرهنگ متولد شدند … آنجاست که نگاه های تیز و برنده، دستانی قوی که اکنون دیگر یارای تحرک و کار را ندارند، بالهایی که در اوج تحرک و هیجان از کار افتاده اند. چشم هایی که زمزمه ایثار و فداکاری را فریاد می زنند، طلوع خورشید را نظاره گرند.
مقدمه :
از ابتدای قرن ۱۹ تا نیمه قرن ۲۰ بیش از ۶۰ میلیون نفر در اثر جنگها و مناقشات در سراسر دنیا، جان خود را از دست داده اندو این به جز مواردی از قتل انسان است که توسط همنوع می باشداز پایان جنگ جهانی دوم تا کنون به طور متوسط ۱۲ جنگ رخ داده است که یکی از آنها جنگ تحمیلی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران بیگمان به عنوان بزرگترین رویداد منطقه ای و به عنوان طولانی ترین جنگ میان دو کشور جهان سوم بعد از جنگ جهانی طی یک دهه توانست نظر همگان را به خود جلب کند. به طور کلی هر چه می گذرد جنگها و تلفات بیشتر می شود، به طوری که در سه دهه اخیر به طور متوسط هر سال تقریباً یک میلیون نفر جان خود را از دست داده اند که مجموعاً بیش از کل قربانیان دو جنگ جهانی ۳۰ میلیون می باشد. ضایعات جنگ به کشته شدگان و به ضایعات اقتصادی محدود نمی شود. صدمات جسمی و روانی در آنها به طور مستقیم درگیر جنگ بوده اند و نیز آنها که به نحو غیر مستقیم به عوارض جنگ مبتلا شده اند، بسیار خطیر و قابل توجه است.
جنگ نه تنها ملموسات را نابود می کند، بلکه امید بشریت را به دستاوردهای تمدن و بهره گیری از تعلیمات و اندیشه های هزاران مصلح و فیلسوف و دانشمند و هنرمند و امید زندگی برادروار برای بشریت را به نابودی می کشد.
نام معلول گر چه یادآور تلاشی قطع شده است، اما آغاز مبارزه ای پیگیر و تلاشی خستگی ناپذیر با عزمی راسخ، یاد و خاطر زنده هشت سال دفاع مقدس، ایمانی استوار به رنگی دیگر است، به شرط آن که هیچگاه سستی در خود راه نداده و اراده را کوتاه نیابد، که همین از پای افتادن ها مقدمه پیروزی است.
از طرف دیگر نباید از یاد برد در هر حال معلول بدنی واقعیتی است که خواه ناخواه از پذیرفتن آن گریزی نیست و افراد عادی نیز باید به این مسئله پی ببرند که معلولیت افراد نتیجه ی چندسال تلاش خستگی ناپذیر آنها در عرصه ی جنگ بوده است و همچنین باید به این افراد روحیه ی امیدواری داد تا این ضعف بدنی خود را احساس نکنند و برای ترمیم این معلولیت باید به فعالیت و تلاش جسمی و معنوی و زنده نگاه داشتن روحیه ی امیدواری و ایمان روی آورد و با گذشت به زندگی معنوی و از سر گرفتن فعالیت در جامعه و خدمت در راه پیشرفت و تعالی انسان در جهت تحقق بخشیدن به دستاوردها و آرمان های مقدس انقلاب اسلامی ، حرکتی برای معلول مؤثر است که از آموزشهای مناسب محروم نماند و از لحاظ روحی شکست و نوامیدی ورزیدن را به دل راه ندهد.

فصل اول : بیان مسأله
هر چند سخن گفتن و قلم فرسایی یپرامون این واژه مقدس، ظرافت ، مهارت و چیره دستی خاصی را می طلبد و همین امر موجب می شود که تحقیق و پژوهش ارائه شده خالی از اشکال نباشد. به درستی نمی توان گفت که انسان از چه زمانی دچار نقص عضو یا معلولیت گردیده است. اما از شواهد چنین برمی آید که معلولیت با سرشت انسان عجین بوده است و در تمام ادوار تاریخ شماری از مردم لااقل به طبیعی ترین نوع معلولیت که همانا معلولیت مادرزادی است ، مبتلا بوده اند. عوامل متعددی هم چنین تکنولوژی جدید، ماشینی شدن کارها، تزاید روزافزون وسایط نقلیه هوایی، دریایی، زمینی، سریع السیر، افزایش روزافزون جمعیت ،حوادث حین کار ، درگیریها و جدال های منطقه ای و جنگ های برون مرزی موجب شدند که شمار غیر قابل انتظار بر تعداد معلولین افزوده گردد. به طوری که امروزه معلولین درصد قابل ملاحظه ای از جمعیت هر کشور را شامل می شود ( قرآن کریم ) کشور ما نیز مانند سایر جوامع به دور از این مسئله نبوده است. وقوع انقلاب اسلامی در ایران و شعله ور شدن جنگ بین عراق و ایران در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ تا تاریخ ۲۷ مرداد ماه ۱۳۷۶.
در مدت زمان هشت سال دفاع مقدس تعداد بی شماری معلول و جانباز بر شمار معلولین قبلی افزوده است. در گذشته معلولین معمولاً تحت مراقبت های خانوادگی و فامیلی قرار داشتند و در شهرهای بزرگتر مورد لطف و ترحم مردم نیکوکار واقع گردیده و در مراکز درمانی یا آسایشگاهی که به وسیله این افراد خیّر ایجاد می گردید. مداوا ، مراقبت و نگهداری می شدند، اما روشن است که اکنون دیگر مراقبت های خانوادگی ، ترحم و دلسوزی افراد خیّر و اقدامات پراکنده نمی تواند جواب گوی نیازهای این قشر مظلوم از مردم اجتماعی باشد. امروزه بیش از هر زمان دیگر، جامعه ما نیاز به تلاش و اقدامات سازمان یافته در سطح کشور دارد تا به دور از تاثیر و تأثرات اقتصادی و سیاسی، بازسازی و تامین سلامت ، تامین شغلی و حفظ تمامیت شخصی معلولیت و جانبازان تأمین گردد. زیرا تمایل به کمک و احساس ترحم و دلسوزی، هر چند ممکن است از انگیزه های پاک و صادقانه نشأت بگیرد، اما نهایتاً منجر به بسیاری از مشکلات پیچیده ی روانی برای معلولین می شود، بنابراین درک واقعیت معلولیت و مشکلات ناشی از آن و شناخت توانایی های موجود در افراد معلول و فراهم نمودن مقدمات لازم در جهت نیل به خودکفایی و استقلال اقتصادی، اجتماعی و کسب شأن واحترام خویشتن از نیازهای اولیه و اقدامات ضروری می باشد. اساساً برای فردی که در اثر حادثه ای سلامت جسمانی خود را از دست داده است ، ادامه روال گذشته زندگی میسر نیست، حالات عاطفی جدید، هیجانات روحی، دل واپسی، اضطراب، ترس و افسردگی، … از جمله مسائلی هستند که معمولاً فرد حادثه دیده انتظار آن را می کشد و هر معلولی به چنین پیامدهایی مبتلا است. (نامداری، ۱۳۶۸)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.