شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه ۱۷ شهرداری تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه ۱۷ شهرداری تهران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه ۱۷ شهرداری تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه ۱۷ شهرداری تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه ۱۷ شهرداری تهران) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

تامین پارکینگهای واقع در مبداء سفر، به یکی از چالشهای مهم شهر تهران تبدیل شده که پیامدهای منفی ناشی از کمبود آن شامل اختصاص بخشی از سوارهروها به محل توقف خودروها، ایجاد خلل در امدادرسانی، مشکلاتاجتماعی و…، شهر را تا مقیاس محلی دچار مشکل ساخته است. علیرغم تاکید بر تامین این نوع از پارکینگها در طرحهای جامع و تفصیلی شهر تهران، اقدام موثری صورت نگرفته و بخش خصوصی نیز تمایلی برای سرمایهگذاریدر این حوزه ندارد. اگر یک سرمایهگذار، نتواند منافع مورد انتظار از سرمایهگذاری را بدست آورد، اقدام به ریسک در بخش نخواهد کردو سرمایه خود را معطوف سایر صور سرمایهگذاری خواهد نمود. لذا بایستی راهی برای جذاب کردن سرمایهگذاری در حوزه پارکینگهای محلی شناسایی نمود که میتواند در قالب یک بسته تشویقی به سرمایهگذار ارائه گردد.مطالعه جریان هزینهها و منافع طرحهای سرمایهگذاری، در این پروژه مورد استفاده قرار گرفته است. با تعیین ارزش خالص فعلی ۳، ملاک سودآوری پروژه و یا قضاوت برای سرمایه گذاری در طرح بدست آمده است. ده سناریو در اینپژوهش بررسی میشود که شیوه مشارکت انبساطی، شیوه موثر شناخته شد که عواید حاصل از آن، منافع جمعی را به همراه خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.