ارزیابی ابعاد ترافیکی احداث ایستگاه های مترو بر محلات هم جوار در شهر تهران (نمونه مطالعاتی: ایستگاه مترو علم و صنعت و دانشگاه شریف)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ابعاد ترافیکی احداث ایستگاه های مترو بر محلات هم جوار در شهر تهران (نمونه مطالعاتی: ایستگاه مترو علم و صنعت و دانشگاه شریف) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ابعاد ترافیکی احداث ایستگاه های مترو بر محلات هم جوار در شهر تهران (نمونه مطالعاتی: ایستگاه مترو علم و صنعت و دانشگاه شریف)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ابعاد ترافیکی احداث ایستگاه های مترو بر محلات هم جوار در شهر تهران (نمونه مطالعاتی: ایستگاه مترو علم و صنعت و دانشگاه شریف)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ابعاد ترافیکی احداث ایستگاه های مترو بر محلات هم جوار در شهر تهران (نمونه مطالعاتی: ایستگاه مترو علم و صنعت و دانشگاه شریف) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

شبکه حمل ونقل زیرزمینی شهری، یکی از راهحل های تحقق حمل ونقل پایدار محسوب میگردد که علاوه بر رفع مشکلات ترافیکی، تاثیرات قابل توجهی بر محلات شهری همجوار خود دارد. در این پژوهش سعی بر آن است تاتأثیرات توسعه مبتنى بر مترو، در زندگی محلات اطراف آن را مورد ارزیابی قرار دهد . لذا با رویکردی توصیفی و تحلیلی، با بهرهگیری از توصیفهای فراوانی و ماتریس کوواریانس، به بررسی دو نمونه مطالعاتی (ایستگاههای علم وصنعت و دانشگاه شریف) میپردازد. جهت گردآوری دادهها، ۲۴۰ پرسشنامه به طور مساوی میان مسافران ورودی و خروجی در دو ایستگاه توزیع گردید. به منظور بررسی میزان اثرگذاری مترو بر ترافیک سواره و پیاده در محلات بلافصل ایستگاه های مترو، برداشت ترافیکی صورت گرفت که شامل شمارش حج م ورودی و خروجی مسافران ،مقصد و مبدأ شروع حرکت و مسیر آنها جهت تعیین میزان نفوذ به محلات و بررسی میزان همبستگی مسیرها، میزان پارک حاشیه ای و ظرفیت آنها است. نتایج بررسی تأثیرات هریک از موارد ذکر شده در دو ایستگاه مترو شهر تهران بر محلات بلافصل آن، حاکی از این مسئله است که هرچند ساکنان، معترف به تأثیرات مثبت دسترسی هستند، اما ایستگاههای مترو در به وجود آوردن مشکلات ترافیکی در محلات بسیار تأثیرگذار بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.