بررسی رابطه بین سبک زندگی، هدف در زندگی، ویژگی های شخصیتی و ویژگی های جمعیت شناختی با سلامت روان در زنان شهر اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین سبک زندگی، هدف در زندگی، ویژگی های شخصیتی و ویژگی های جمعیت شناختی با سلامت روان در زنان شهر اصفهان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین سبک زندگی، هدف در زندگی، ویژگی های شخصیتی و ویژگی های جمعیت شناختی با سلامت روان در زنان شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین سبک زندگی، هدف در زندگی، ویژگی های شخصیتی و ویژگی های جمعیت شناختی با سلامت روان در زنان شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین سبک زندگی، هدف در زندگی، ویژگی های شخصیتی و ویژگی های جمعیت شناختی با سلامت روان در زنان شهر اصفهان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف این پژوهش، بررسی رابطه سبک زندگی با متغیرهای ، هدف در زندگی، ویژگی های شخصیتی و جمعیت شناختی بود. لذا، در یک مطالعه همبستگی، از جامعه آماری زنان ساکن در شهر اصفهان در زمستان ۱۳۹۲ و بهار ۱۳۹۳ تعداد ۴۰۱ نفر به شیوه تصادفی متناسب با حجم انتخاب و با مقیاس سبک زندگی ارتقاء دهنده سلامتی لی و لوک(۲۰۰۵ ،(مقیاس ویژگی های شخصیتی مک کری و کاستا۱۹۸۷ ،پرسشنامه هدف در زندگی کرامباف و ماهولیک،۱۹۶۹و پرسشنامه محقق ساخته ویژگی های جمعیت شناختی ارزیابی شدند. تحلیل داده ها با روش های آماری میانگین، درصد فراوانی، انحراف معیار، ضریب همبستگی پیرسون در نرم افزار ۲۰-SPSS انجام شد. نتایج ضریب همبستگی نشان داد که رابطه هدف در زندگی ۴۹۶/۰ ، عامل روان رنجوری ۳۴۳/۰ ، -عامل برونگرایی ۳۸۸/۰ ، عامل گشودگی ۲۴۱/۰ ، عامل توافق جویی۲۰۸/۰ ،عامل وظیفه شناسی ۳۱۲/۰ ، سن ۱۰۸/۰ و تحصیلات ۱۵۴/۰ ، تعداد اعضای خانواده ۱۳۱/۰ ، وضعیت اجتماعی-اقتصادی ۱۲۸/۰ با سبک زندگی معنادار بود ۰۵/۰<p .بدین معنا که با افزایش هدف در زندگی، افزایش نمره آزمودنی ها در عامل برونگرایی، توافق جویی و وظیفه شناسی و افزایش سن و تحصیلات، تعداد اعضای خانواده و وضعیت اجتماعی-اقتصادی و کاهش عامل روان رنجوری زنان باعث ارتقاء سبک زندگی ارتقاء دهنده سلامتی می شود. لذا می توان از نتایج این تحقیق برای ارتقاء سبک زندگی زنان استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.