طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد پـفـک نـمکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد پـفـک نـمکی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد پـفـک نـمکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد پـفـک نـمکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد پـفـک نـمکی :


با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن در مقایسه با قیمت نسبتا بالای سایر تنقلات و بازار فروش نسبتا بالای محصول، احداث واحد تولید پفک نمکی با عنایت به داخلی بودن کلیه ماشین آلات خط تولید و عدم نیاز ارزی ، علاوه بر اینکه خود کفایی کشور را تضمین می‌کند زمینه مناسبی را جهت کسب بازارهای خارجی و صدور محصول به کشورهای همسایه در راستای صادرات غیر نفتی فراهم می‌نماید.

ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

مراحل تولید پفک نمکی با ورود پودر ذرت از قبل آماده شده به میکسر و رساندن رطوبت آن به ۱۲% آغاز می‌شود. سپس پودر وارد اکسترودر شده و در آن به شکل لوله هایی توخالی در آمده و در انتهای سیلندر آن تیغه ای این لوله ها را به ابعاد دلخواه قطع می‌کند.

در قسمت مخزن آماده سازی لعاب یا دراژه روغن پودر پنیر ، رنگ های مجاز خوراکی و نمک با درصدهای لازم مخلوط شده و لعاب حاصل وارد ۲ عدد تانک ذخیره لعاب می‌شود.

پفک های خارج شده از اکسترودر پس از خشک شدن اولیه توسط دوش هایی به این لعاب آغشته می‌گردند و سپس مجددا به مدت پانزده دقیقه حرارت داده می‌شوند تا رطوبت نهایی به ۸% برسد. نهایتا پفک تولیدی توسط نوار نقاله به قسمت بسته بندی انتقال یافته و در بسته های ۲۰ تا ۲۵ گرمی بسته بندی و کارتن گذاری شده و به انبار منتقل می‌شوند.

توجیه اقتصادی طرح :

الف – سرمایه گذاری ثابت :

الف – ۱ ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
۱۵۰۰ ۵۰ ۷۵

الف – ۲ ) محوطه سازی :

ردیف شــرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
۱
۲
۳
۴ خاکبرداری
دیوارکشی
خیابان کشی
پارکینگ و فضای سبز ۱۵۰۰مترمربع
۱۲۰مترمربع
۱۰۰مترمربع
۲۰۰مترمربع ۲۰
۷۰
۲۵
۲۰ ۳۰
۴/۸
۵/۲
۴
جـــمـــع ۹/۴۴

الف – ۳ ) ساختمانها:

ردیف شــرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
۱
۲
۳
۴
۵ انبارمحصول و مواد اولیه
آزمایشگاه و تعمیر گاه
سالن تولید
اداری و رفاهی
نگهبانی ۲۵۰
۳۰
۲۵۰
۹۰
۲۰ ۵۰۰
۵۵۰
۵۵۰
۵۰۰
۴۵۰ ۱۲۵
۵/۱۶
۵/۱۳۷
۴۵
۹
جــــــمـــع ۳۳۳

الف – ۴ ) ماشین‌آلات:
ارقام به میلیون ریال
ردیف شــرح تعداد هزینه واحد هزینه کل
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰ اکسترودر
خشک کن نواری
دیگ دراژه
دیگ روغن
میکسر دراژه زن
فوتر انتقال مواد تولید شده
بالابر
دستگاه بسته بندی
سیلوی ذخیره استیل
وسایل آزمایشگاه ۲
۱
۱
۱
۱
۱
۲
۲
۲
۱سری ۵۰
۳۵
۷
۸
۱۵۰
۱۰
۲۲
۸۰
۵
۳۰ ۱۰۰
۳۵
۷
۸
۱۵۰
۱۰
۴۴
۱۶۰
۱۰
۳۰
جـــمـــع ۵۵۴

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.