اولویت بندی پیش ران های توسعه ی شهر خلاق خوراک شناسی رشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویت بندی پیش ران های توسعه ی شهر خلاق خوراک شناسی رشت دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویت بندی پیش ران های توسعه ی شهر خلاق خوراک شناسی رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی پیش ران های توسعه ی شهر خلاق خوراک شناسی رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویت بندی پیش ران های توسعه ی شهر خلاق خوراک شناسی رشت :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر به اولویتبندی پیشرانهای توسعه شهر خلاق خوراکشناسی رشت پرداخته است. روش پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی و به گونهی تحلیلی- توصیفی و از نوع تکاملی(توسعهای) است. پس از مطالعات صورتگرفته بر روی سند عملیاتی خوراکشناسی شهر رشت، ۹ معیار توسعه با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسلهمراتبی (AHP (مورد سنجش خبرگان قرار گرفتند و اولویتبندی گردیدند. این معیارها به ترتیب اولویت شامل: «۱-کارآفرینی؛ ۲-برگزاری جشنوارهها و رویدادها در راستای فرآیند برندسازی شهر رشت با عنوان برند: «رشت؛ شهر جشنوارهها»؛ ۳ -توسعه گردشگری خلاق؛ ۴ -شهروندان خلاق؛ ۵-عدالت فضایی؛ ۶-توسعه کالبدی فعالیتهای خوراکشناسی؛ ۷-توسعه دانش خوراک گیلانی؛ ۸ -توسعه دیپلماسی غذایی؛ ۹ -استانداردسازی خوراک گیلانی» هستند. در این میان ۳۴ زیرمعیار از ۹ معیار توسعهی شهر خلاق خوراکشناسی رشت توسط خبرگان نیز رتبهبندی شدهاند که در معیار «گسترش کارآفرینی با مشارکت بخش خصوصی»، زیرمعیار «شکل گیری بازارچههای جدید در فضاهای عمومی شهر مانند (پیاده راه مرکزی، پارک ها، باغ هنر و طبیعت)» به عنوان مهمترین زیرمعیار برگزیده شد. در معیار «برندسازی شهر رشت با عنوان برند: «رشت؛ شهر جشنوارهها» نیز زیرمعیار «توسعه ابعاد کمی- کیفی برگزاری جشنوارهها و رویدادهای خوراکشناسی در سطح محلی» نسبت به سطوح ملی و بینالمللی در اولویت قرار گرفت. در معیار « توسعهی گردشگری خلاق»، زیرمعیار « توسعهی زیرساختهای کالبدی به منظور توسعهی گردشگری خوراک» به عنوان گزینهی اولویتمند و در معیار «عدالت فضایی» نیز «برگزاری رویدادها و جشنوارههای خوراکشناسی به صورت متعادل و متوازن در سطح مناطق، نواحی و محلات ۵۵ گانهی شهر رشت» به عنوان اقدام اولویتمند برگزیده شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.