طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی بسـتهبندی عـســل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی بسـتهبندی عـســل دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی بسـتهبندی عـســل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی بسـتهبندی عـســل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی بسـتهبندی عـســل :
مقدمــه :
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند.
عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) مینویسد :« … در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میکند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید.»
کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن « فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یکبار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.
ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – ۱ ) زمیüن :
متـراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
۱۵۰۰ ۳۰ ۴۵
الف – ۲ ) محوطه سازی :
ردیف شــرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
۱
۲
۳ تسطیح و خاکبرداری
دیوارکشی
خیابان کشی
پارکینگ و فضای سبز ۱۵۰۰مترمربع
۴۵۰مترمربع
۲۰۰مترمربع
۴۵۰مترمربع ۵
۶
۱۰
۲۰ ۵/۷
۷/۲
۲
۹
جـــمـــع ۲/۲۱
الف – ۳ ) ساختمانها:
ردیف شــرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
۱
۲
۳
۴ انبار مواد اولیه ومحصول
سالن تولید
اداری و سرویس
نگهبانی و تاسیسات ۱۰۰
۴۰۰
۸۰
۴۰ ۴۵۰
۴۵۰
۴۰۰
۴۰۰ ۴۵
۱۸۰
۳۲
۱۶
جــــــمـــع ۲۷۳
الف – ۴ ) ماشینآلات:
ارقام به میلیون ریال
ردیف شـــــرح تـعداد هزینه کل
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲ خط بسته بندی شیشه ای شامل :
پرکن با سیستم کنترل
در بند شیشه با پلمپ فویل آلومینیوم درب
خط بسته بندی ۳۰ تا ۵۰گرمی شامل:
دستگاه فرسینگ ظروف PP و PP
در بند آلومینیوم فویل ( هیت سیلد )
ماشینآلات آماده سازی شامل:
موم گیر برقــی
اسـتراکتور برقی
وان ذخــیـــره
سیلندر کنترل عسل
پمپ و اتصالات انتقال
مخزن دوجداره ۵/۱ تن
میکسر تصفیه
دستگاه ذوب بوکه با اتصالات
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۱
۲۳۰
۱۰۵
۱۵۵
۹۵
۱۸
۱۵
۱۲
۱۲
۱۷
۴۸
۲۷
۲۷
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.