پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

کاربرد استخراج
انواع استخراج
زمینه جداسازی
نحوه ی استخراج
استخراج روغن از دانه های روغنی
قابلیت پرس
مزایای روغن کشی به روش پرس
خصوصیات حلال
انواع اکستراکتور
کافئین زدائی
استخراج ژلاتین
منابع

بخشی از منابع و مراجع پروژه پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

تولید پروتئین با ارزش افزوده از ضایعات ماهین جنوب کشور، علی آبرومند، گروه صنایع غذایی مجتمع آموزشی و پژوهشی رامین، دانشگاه شهید چمران اهواز

در آمدی بر مهندسی صنایع غذایی، ترجمه دکتر علی مرتضوی ، دکتر علی اکبر سیف کردی ، مهندس رسول کدخدایی ، مهندس مسعود شفافی

برخی مقالات لاتین و فارسی موجود در نشریه های اینترنتی

کاربرد استخراج

استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند

استخراج آنزیم پکتیناز

استخراج روغن از دانه های روغن

استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی

استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها

اکسترکشن در روغن

هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و ;

روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند حلال

آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات

الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال

معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد

نیشکرها ، چغندرقندها تکه های نازک خرد شده

خشکبار آسیاب کردن دانه ها

دانه های قهوه بو داده و سپس آسیاب می کنند

انواع استخراج

۲- ضد جریان

رایج ترین روش

برای عمل آوردن مقادیر کوچک مواد به کار می رود

حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند

استخراج با سیال های فوق بحرانی

سیال های فوق بحرانی دارای ویژگی های یگانه ای هستند که در دما و فشار بسیار بالا رخ می دهد. آنها را به گونهای آماده می کنند که بتوان گونه های گزینشی از یک مخلوط را جدا کنند

زمینه جداسازی

رازک

کافئین

ادویه ها

اسید چرب و کانی ها

ترکیبات معطر و رنگریزه های طبیعی ( قرمز و زرد )

چگونگی کاربرد آن در خشک کردن است. درخشک کردن ماده غذایی چون احتمال دارد در بافت آن تغییر فیزیکی و شیمیایی پدید آید این روش می تواند از بروز چنین مشکلی جلوگیری کند. زیرا در این روش بدون آنکه آب به بخار تبدیل شود خشک می شود

نحوه ی استخراج

ماده غذایی شیرهای چرخان انباره ی استخراج تنظیم دما و فشار پایین آمدن از انباره استفاده از مبدل حرارتی برای کاهش دمای حلال و ماده ی غذایی جدا کننده ( عصاره از حلال جدا می شود )

فشار نباید از فشار بحرانی کمتر باشد چون احتمال کیفیت محصول نهائی وجود دارد

استخراج روغن از دانه های روغنی

روغن موجود در دانه های روغنی را به کمک پرس کردن و یا حلال استخراج می کنند

نخستین مرحله : تمیز کردن ، آماده سازی ، پوست کندن،ورقه ورقه کردن و ;

انواع پرس ها

مداوم ( پرسهای حلزونی یا مارپیچی )

غیر مداوم ( پرس هیدورلیک )

۱- غیر مداوم : نیروی محرکه این پرس از طریق پمپی که روغن های معدنی را به حرکت در می آورد تأمین می شود. به منظور هدایت روغن استحصالی لوله های مشبکی در داخل هر محفظه پرس تعبیه شده است

قابلیت پرس

واریته

بافت

میزان رسیدگی و فلوس

نکته

افزایش سریع فشار باعث کاهش راندمان خروج مایع می شود

ویسکوزیته عامل مهمی است که جهت کاهش آن و بالطبع افزایش سرعت پرس از آنزیم های یکتوکتیب استفاده می شود

۲- مداوم : این روش به علت هزینه پایین جایگزین نوع غیرمداوم شده است

پرس حلزونی پله ای : در داخل استوانه مشبک مخروطی شکل پله ای وجود دارد. بار از قسمت قطورتر وارد و با چرخش حلزون به جلو رانده می شود با جلو رفتن بار از حجم فضای مابین حلزون کاسته و بر فشار افزوده می شود. بدین ترتیب روغن از استوانه مشبک بیرون می آید هرچه محل خروج کنجاله تنگ تر باشد روغن بیشتری استحصال می شود

پرس حلزونی با تنظیم کننده فشار نوع جدیدی است چنانچه رینگ تنظیم کننده به طرف داخل رانده شود مجرای خروجی کنجاله تنگ تر می شود

مزایای روغن کشی به روش پرس

سادگی و عدم خطر آتش سوزی

قیمت تمام شده پایین

سرمایه گذاری پایین

نکته :  دانها هایی با ۲۰% روغن یا کمتر فشرده نمی شوند

در این روش روغن موجود در کنجاله به ۳% می رسد

آفتابگردان – کلزا – گلرنگ در قسمت پری پرس ۶۵ – ۶۰% روغن استحصال می شود

استخراج با حلال

کیفیت بالا

راندمان بالاتر از پرس ( ۱۲ – ۱۰% )

روغن باقی مانده به حداقل می رسد

کنجاله های پر روغن پرس شده

جلوگیری از دماتوره شدن pn دانه ها مانند سویا

معایب

گران

خطرناک بودن کار با حلال

ایجاد گرد و غبار به دلیل کم بودن روغن در کنجاله

خصوصیات حلال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.