پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
احداث استخرهای روسوبگیر
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
شخم زدن
آهک پاشی جهت کنترل PH
کنترل روزانه PH
سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها
همدمایی آب حامل لارو و آب استخر
تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان
– روشهای غذا دهی
بررسی وضعیت سلامتی و روشهای درمان
روشهای درمان دارویی بیماریها
رعایت نکات بهداشتی عمومی در عرضه به بازار
منابع
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها
کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب
احداث استخرهای روسوبگیر
ته نشین شدن مواد معلق در آب ورودی – ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری
دریچه ورودی
دریچه خروجی
۱- تنظیم سطح آب استخر ۲- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری
۳- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر ۴- جلو گیری از خروج ماهیان
شیب کف استخر
ایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی
خشک کردن کف استخر به وسیله نور خورشید
شخم زدن
مناسبترین عمق شخم ۱۵-۱۰ سانتی متر
آهک پاشی جهت کنترل PH
میزان آهک موردنیاز معمولا بین ۲-۱ تن در هکتار بوده که با توجه به PH خاک استخر تعیین می گردد.در صورت مصرف بیش از ۲تن در هکتار بهتر است ابتدا استخر به عمق ۲۰ سانتیمتر آبگیری شده و پس از تخلیه آن مجددأ آبگیری شود
کنترل روزانه دما ، اکسیژن
به وسیله اکسیژن متر دیجیتال
کنترل روزانه PH
مناسبترین PH برای ماهیان گرم آبی ۵/۸-۷ می باشد
در صورت ورود ماهیان هرز و موجوداتی مانند مار، غورباقه و لاک پشت به استخر باعث خسارت هایی به تولید می شوند که این خسارت ها عبارتند از
۱- به عنوان رقیب بخشی از غذای ماهیان پرورشی را مصرف می کنند
۲- باعث انتقال انواع آلودگی های انگلی وعفونی به ماهیان پرورشی می شوند
۳- از لارو وبچه ماهیها تغذیه نموده و باعث کاهش تولید می شود
سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها
در هنگام سمپاشی استفاده از ماسک و همچنین در نظر گرفتن جهت وزش باد از اهمیت زیادی برخوردار است
سم مورد استفاده معمولا تری کلروفون با غلظت ۲۵/۰ تا ۵/۰ قسمت در میلیون است
همدمایی آب حامل لارو و آب استخر
حداکثر مجازاختلاف درجه حرارت یک درجه سانتی گراد می باشد
تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.