پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن دارای ۳۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن

تاریخچه برنج
مشخصات گیاه شناسی برنج
برنج
ترکیب شیمیایی سبوس برنج
سبوس غنی از
آنزیمهای موجود در سبوس برنج
اثرات روغن سبوس برنج بر سلامت
افزودن روغن سبوس برنج به روغن سویا
استخراج روغن خوراکی از سبوس برنج
مرحله اول
پایدار نمودن سبوس برنج
استخراج روغن سبوس برنج با حلال
نتایج
مراحل مهم در فرآیند روغن سبوس برنج
موم زدایی
صمغ زدایی
مرحله بی رنگ نمودن روغن
مرحله بی بو کردن
تولید وانیلین از ضایعات استخراج روغن سبوس برنج
نمودار استخراج فرولیک اسید از ضایعات روغن سبوس برنج
منابع

بخشی از منابع و مراجع پروژه پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن

CEREALS and cereal product,journal of food science,chapter

B.N.KAPUR ,(2003), RICE MILLING INDUSTRY , DIAGNOSTIC STUDY REPORT , GOVERNMENT OF INDIA  MINISTRY OF SMALL SCALE  INDUSTRY

Siti Zullaikah, Elda Melwita, Yi-Hsu Ju,(2009), Isolation of oryzanol from crude rice bran oil,journal of Bioresource Technology,n100,p299-

Mehran Jahani, M. Alizadeh , M. Pirozifard, A. Qudsevali,(2008), Optimization of enzymatic degumming process for rice bran oil using response surface methodology,journal of Food Science and Technology,n41,p1892-

Codex alimenttarius commision,(2005), PROPOSED DRAFT AMENDMENTS TO THE STANDARD FOR NAMED VEGETABLE OILS

Tahira R, Ata-ur-Rehman,(2007), CHARACTERIZATION OF RICE BRAN OIL Journal of . Agric. Res,vol45,n

Mahua Ghosh,(2007), Review on Recent Trends in Rice Bran Oil Processing, J of Amer Oil Chem Soc,vol84,p

Takeshita Yasuhiko,Iwata Fumio,(1998),Recent Technical advances in Rice Bran Oil Processing(II  About Refining Process),Recent Technical Advances in Rice Bran Oil Processing,no 21,p

Zigoneanu,I.G,(2008),determination of antioxidant components in rice bran oil extracted by microwave-assisted method,journal Bioresource technology,vol99,p

تاریخچه برنج

برنج از محصولات زراعی قدیمی است

قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر۷۰۰۰سال می باشد

مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد

کشت برنج در ایران به حدود ۴۰۰سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده

مشخصات گیاه شناسی برنج

گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد

دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی ۱۵ تا ۲۰ سانتی متری خاک پراکنده می باشند

ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین ۱۰تا ۲۰ عدد وجود دارد

معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند

بیشترین محصول بین۳۰ درجه عرض جغرافیایی جنوبی و۴۵ درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید

بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند

برنج

پوسته

پریکارپ

پوشش دانه

لایه آلرون : غنی از پروتئین می باشد

آندوسپرم : سرشار از نشاسته است

اسکاتلوم

جوانه : در انتهای دانه قرار دارد وغنی از چربی،ویتامین و املاح است

ترکیب شیمیایی سبوس برنج

FAO در سال ۱۹۸۲گزارش کرد،کل  سبوس تولیدی در جهان به ۲۹مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون ۱۰-۵% می باشد

۱% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است

سبوس غنی از

: -oryzanol

مهمترین آنتی اکسیدان سبوس برنج  به مقدار ۲-۳%  می باشد

دارای اثر جلوگیری از پیشرفت تومور، کاهش کلسترول، درمان اختلالات عصبی

آنزیمهای موجود در سبوس برنج

لیپاز، لیپوکسیژناز، پراکسیداز : موثر در حفظ کیفیت و عمر نگهداری سبوس

آلفاآمیلاز،  بتاآمیلاز ، آسکوربیک اسید اکسیداز ، سیتوکروم اکسیداز ، دهیدروژناز، داکسی ریبونوکلئاز ، استراز ، فلاوین اکسیداز ، آلفا و بتااکسیداز ، اینورتاز ، لسیتیناز ، فسفاتاز ، فیتاز ، پروتیناز

روغن سبوس برنج در بسیاری از کشورها مانند ژاپن ، هند ،  چین و اندونزی به عنوان روغن پخت مرسوم است

به دلیل نقطه دود بالا و عطر خاص بسیار عالی برای روغن سالاد و پخت می باشد

غنی از اجزای غیر صابونی : ویتامین E،گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و;

تعادل خوبی در ترکیبات اسیدهای چرب تک غیر اشباعی و چندغیراشباعی  واشباع وجود دارد

ویسکوزیته پایین آن باعث کاهش روغن جذب شده حین پخت و در کل کاهش کالری مصرفی می شود

اثرات روغن سبوس برنج بر سلامت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.