بررسی پدیده زمین لغزه در جاده های جنگلی کوهستانی (خیرودکنار – نوشهر) جنگل آموزشی – پژوهشی دانشگاه تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پدیده زمین لغزه در جاده های جنگلی کوهستانی (خیرودکنار – نوشهر) جنگل آموزشی – پژوهشی دانشگاه تهران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پدیده زمین لغزه در جاده های جنگلی کوهستانی (خیرودکنار – نوشهر) جنگل آموزشی – پژوهشی دانشگاه تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پدیده زمین لغزه در جاده های جنگلی کوهستانی (خیرودکنار – نوشهر) جنگل آموزشی – پژوهشی دانشگاه تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پدیده زمین لغزه در جاده های جنگلی کوهستانی (خیرودکنار – نوشهر) جنگل آموزشی – پژوهشی دانشگاه تهران :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

با توجه به پیچیدگی پدیده زمین لغزه و اینکه مطالعه در آن آغاز راه می باشد و یک مسئله پژوهشی و حتی تا حدودی نوین است،پس بر آن شدیم تا در قالب یک تحقیق به بررسی آن پدیده درجاده های جنگلی کوهستانی خصوصا در منطقه نوشهر و جنگل اموزش پژوهشی خیرود کنار بپردازیم.
هدف، دستیابی و شناخت برخی عوامل ایجاد پدیده زمین لغزه، دسته بندی آنها و ارزیابی میزان حرکت در مناطق مواجه شده با این پدیده، با توجه به هزینه و امکانات تعیین شده است.
کارهای انجام شده برای رسیدن به آن هدف، انجام بعضی ازمایشهای مکانیک خاک مانند تعیین منحنی دانه بندی، درصد رطوبت خاک و حدود آتربرگ (حد روانی و حد خمیری) در پروفیلهای حفر شده در مناطق لغزشی است.
جهت ارزیابی میزان حرکت، روشی که تا حدودی جدید وکاربردی است (بنا به پیشنهاد دکتر ساریخانی) روش ژالون گذار یر خط مستقیم است . جهت انجام آن در دو ژالون در دو طرف منطقه لغزنده بطور ثابت قرار میدهیم و بین آن دو، به تعدادکافی و به فواصل معین روی متن لغزش درخط راست ژالون قرار میدهیم و در آخر آزیموت خط راست را می خوانیم. پس از بروز بارندگی شدید با داشتن ابتدا و انتهای خط راست و ازیموت آن می توان میزان حرکت افقی و عمودی احتمالی را از خط راست به سادگی اندازه گیری کرد.
در آخر با داشتن نتایج آزمایشهای مکانیک خاک می توان نقاظ اشتراک و اختلاف را بررسی و تجزیه و تحلیل کرد و نوع حرکت که از کدام نوع پدیده زمین لغزه است و حتی الامکان بعضی عوامل ایجاد آن پدید را در این منطقه تعیین نمود.
اثرات زیانبار زمین لغزه لزوم شناسایی اراضی جهت ایجاد راه الزام می نماید و پیشنهاد میشود به این مسئله توجه بیشتری مبذول گردد و مطالعات آن ادامه یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.