بررسی ومقایسه رفتارهای خوردگی آلیاژهای مهم صنعتی ۵۵۳۰۴ ۵۵۳۰۴۱ ۵۵۳۱۶ ۵۵۳۱۶L و (Ferallium – 255 Duplex ) Inconel -600 در محیط H2SO4 30 در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ومقایسه رفتارهای خوردگی آلیاژهای مهم صنعتی ۵۵۳۰۴ ۵۵۳۰۴۱ ۵۵۳۱۶ ۵۵۳۱۶L و (Ferallium – 255 Duplex )
Inconel -600 در محیط H2SO4 30 در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ومقایسه رفتارهای خوردگی آلیاژهای مهم صنعتی ۵۵۳۰۴ ۵۵۳۰۴۱ ۵۵۳۱۶ ۵۵۳۱۶L و (Ferallium – 255 Duplex )
Inconel -600 در محیط H2SO4 30 در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ومقایسه رفتارهای خوردگی آلیاژهای مهم صنعتی ۵۵۳۰۴ ۵۵۳۰۴۱ ۵۵۳۱۶ ۵۵۳۱۶L و (Ferallium – 255 Duplex )
Inconel -600 در محیط H2SO4 30 در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ومقایسه رفتارهای خوردگی آلیاژهای مهم صنعتی ۵۵۳۰۴ ۵۵۳۰۴۱ ۵۵۳۱۶ ۵۵۳۱۶L و (Ferallium – 255 Duplex )
Inconel -600 در محیط H2SO4 30 در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

اسید سولفوریک بعنوان یکی از اسیدهای معدنی – صنعتی مهم در جهان ونیز در پروسه لیچینگ اسیدی نمک معدن اورانیوم جهت تولید اکسید اورانیوم در صنعت و کاربرد فراوانی دارد. قابلیت خورندگی این اسید باتغییرات غلظت، دما، سرعت نسبی، با سطح تماس و نیز نوع و میزان مواد آلوده و ناخالصی ها تغییرات قابل توجهی می یابد. اکتیویته یون هیدروژن اسید سولفوریک در غلظت ۲۵% (محلول ۵N ~) به ماکزیمم خود رسیده و در بالای این غلظت کاهش می یابد. وجود ناخالصیهایی از قبیل یون فریک، کویریک، نیترات کلراید، امونیا، سولفور دی اکساید و…. نیز در تغییرات قابلیت خوردندگی این اسید نقش فاحشی داشته و تمامی عوامل ذکر شده بایستی در بررسی های لازم جهت بکارگیری آلیاژهای مختلف در این محیط مورد توجه قرار گیرند.
بطور کلی با خورندگی اسید سولفوریک درصنعت به سه طریق زیر می توان به مقابله پرداخت.
۱- اعمال روش حفاظت آندی
۲- استفاده از مواد اکسیدان
۳- انتخاب آلیاژ مقاوم
در این مقاله، هدف از بررسیها، پس از انتخاب چند آلیاژ مهم صنعتی مقایسه عملکرد آنها و نهایتا انتخاب مقاومترین آنها در ساخت مخازن مورد نظر می باشد. از انجا که ساخت مخازن بزرگ برای انجام پروسه لیچینگ سنگ معدن اورانیوم ضرورت جوشکاری را ایجاب می نماید. بررسی درحالت Wolded/SENSITIZED هم بایستی کاملاً مورد نظر باشد.
در این مقاله همچنین مقایسه ای بین رفتارهای خوردگی هر یک از آلیاژها در دو حالت Annealed و Heat Ireated بعمل آمده و نوع خورندگی برای هر حالت با استفاده از بررسی تغییرات میکرواستراکتور نمونه ها جهت تعیین نوع خورندگی بصورت یکنواخت (Uniform) و یا موضعی (Lccalized) تعیین گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.