نگرشی بر پترولوژی توده نفوذی یوسف لو – صفی خانلو (انزان) (جنوب خاوری اهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگرشی بر پترولوژی توده نفوذی یوسف لو – صفی خانلو (انزان) (جنوب خاوری اهر) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگرشی بر پترولوژی توده نفوذی یوسف لو – صفی خانلو (انزان) (جنوب خاوری اهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرشی بر پترولوژی توده نفوذی یوسف لو – صفی خانلو (انزان) (جنوب خاوری اهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگرشی بر پترولوژی توده نفوذی یوسف لو – صفی خانلو (انزان) (جنوب خاوری اهر) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گستره مورد بررسی در شمال باختری ایران، ۱۰۰ کیلومتری شمال خاوری تبریز و ۲۵ کیلومتری جنوب خاوری شهرستان اهردر چارگوش اهر واقع شده و بخش کوچکی از شرق ورقه ۱/۱۰۰۰۰۰ اهر را شامل می شود. این ناحیه از لحاظ تقسیم بندی واحدهای زمین شناختی و ساختاری ایران در زون البرز غربی – آذربایجان قرار دارد.
بر اساس شواهد موجود توده نفوذی صفی خانلو – یوسف لو (انزان) به سن PostEocen (احتمالا Oligocen) به درون سنگ های آتشفشانی با ترکیب آندزیتی به سن ائوسن نفوذ کرده است. و خود بوسیله دایک های با ترکیب ریوداسیتی، گرانودریویتی و آپلیتی قطع شده است. وجود آثار کانه زایی مس (کالکوپیریت، مالاکیت) و همچنین رگه های سیلیسی طلا دار با زایش اپی ترمال اهمیت توده نفوذی مذکور را از نظر کانه زایی نشان می دهد. ترکیب غالب گرانیتوئیدهای منطقه مونزوگرانیتی است که در برخی نمونه ها حاوی بیوتیت و آمفیبول می باشد، حضور انکلاوهای مونزونیتی در توده نفوذی احتمالا نشانگر آلایش ماگمایی است. بر اساس مطالعات صحرایی، پتروگرافی و اطلاعات ژئوشیمیایی، سنگ های گرانیتوئیدی منطقه در محدوده کالکوآلکالن قرار میگیرند. این گرانیتوئیدها متعلق به محیط برخوردی و همزمان با برخورد (Syn-Collision) می باشند و از دیدگاه تکتونیکی متعلق به محیط VAG می باشد. همچنین گرانیتوئیدهای منه با روند گرانیت های تیپ I که از دیدگاه تکتونیکی نشانگر محیط حاشیه قاره ای است همخوانی دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.