بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت مخلوط زیره سبز و نخود با تاکید بر کنترل علفهای هرز I – شاخصهای رشدی و اجزای عملکرد نخود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت مخلوط زیره سبز و نخود با تاکید بر کنترل علفهای هرز I – شاخصهای رشدی و اجزای عملکرد نخود دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت مخلوط زیره سبز و نخود با تاکید بر کنترل علفهای هرز I – شاخصهای رشدی و اجزای عملکرد نخود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت مخلوط زیره سبز و نخود با تاکید بر کنترل علفهای هرز I – شاخصهای رشدی و اجزای عملکرد نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت مخلوط زیره سبز و نخود با تاکید بر کنترل علفهای هرز I – شاخصهای رشدی و اجزای عملکرد نخود :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرتراکمهای مختلف کشت مخلوط زیره سبز و نخود بر شاخصهای رشدی وعملکرد نخود آزمایشی در سال زراعی ۸۲-۸۱ در مزرعه آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی اجرا شد . آزمایش در قالب طرح نواری با پایه بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار انجام گرفت. کرتهای اصلی شامل دو تیمار روشهای کنترل علفهای هرز ( I- یک بار وجین در مرحله سبز شدن II-بدون وجین ) و کرتهای فرعی شامل پنج تراکم مختلف نخود و زیره سبز (I- 120 بوته در مترمربع زیره سبز بدون نخود. II – 90 بوته در مترمربع زیره سبز + ۱۵ بوته در مترمربع نخود. III – 60 بوته در مترمربع زیره سبز+ ۳۰ بوته در مترمربع نخود. IV- 30 بوته در مترمربع زیره سبز + ۴۵ بوته در متر مربع نخود. V- 60 بوته در مترمربع نخود بدون زیره سبز. ) بودند . نتایج نشان داد که روند شاخصهای رشدی در طول فصل رشد در هر دو گیاه بین تیمارهای یکبار کنترل هرز و عدم کنترل علف هرز از زمان وجین تفاوت معنی‌داری داشتند . کاهش شاخصهای رشدی با کاهش تراکم در هر دو گیاه قابل مشاهده بود که دلیل آن احتمالا کاهش تعداد بوته در متر مربع بوده است . در زیره سبز سرعت رشد محصول و شاخص سطح سبز و عملکرد از کشت مخلوط اثر مثبت گرفته بود ولی نخود در هیچ تراکمی اثر معنی داری که بتوان آنرا به کشت مخلوط نسبت داد نشان نداد. نسبت برابری زمین (LER) به عنوان مهمترین شاخص ارزیابی کشت مخلوط نشان از برتری تمام نسبتهای کشت مخلوط به کشت خاص داشت و نسبت تراکم ۹۰ بوته در متر مربع زیره سبز همراه با ۱۵ بوته در متر مربع نخود بیشترین اثرات مثبت را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.