مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی توده سنگ های درزه دار به روش آماری در محیط Mathematica (مطالعه موردی، بلوک تکتونیکی II معدن چغارت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی توده سنگ های درزه دار به روش آماری در محیط Mathematica (مطالعه موردی، بلوک تکتونیکی II معدن چغارت) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی توده سنگ های درزه دار به روش آماری در محیط Mathematica (مطالعه موردی، بلوک تکتونیکی II معدن چغارت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی توده سنگ های درزه دار به روش آماری در محیط Mathematica (مطالعه موردی، بلوک تکتونیکی II معدن چغارت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی توده سنگ های درزه دار به روش آماری در محیط Mathematica (مطالعه موردی، بلوک تکتونیکی II معدن چغارت) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

از آنجا که ناپیوستگی ها به عنوان اصلی ترین عامل ایجاد ناهمگونی در مناطق مورد مطالعه نقش اساسی در تحلیل های مهندسی زمین شناسی، معدن، نفت و عمران بازی می کند، لذا نیاز به یک نمایه واقعی از هندسه سنگ احساس می گردد که انواع روش های مدل سازی می تواند این نیاز را برای مهندسان برطرف سازد.
ناپیوستگی ها توسط پارامترهای هندسی ناشناخته می شوند، نبود اطلاعات کافی و ابهامات ناشناخته در این بحث، اغلب ما را به شبیه سازی یا مدل سازی هندسی وا می دارد. روش های مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی معمولا به سه دسته قطعی، آماری و زمین آماری تقسیم می شوند. در این مقاله روش آماری به عنوان معمول ترین این روش ها مورد توجه قرار گرفته و در محیط نرم افزاری Mathematica اقدام به تهیه برنامه مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی (سه بعدی) توده سنگ های درزه دار (۳D Geometrical Modelling) گردیده است. با استفاده از برنامه مدل سازی هندسی – ژئوتکنیکی تهیه شده می توان دسته درزه ها (ناپیوستگی ها) را در یک محدوده مورد نظر به صورت سه بعدی شبیه سازی کرد. مدل سه بعدی تهیه شده اطلاعات کاملی از درزه ها، جانمایی درزه ها در عمق و شکل بلوک های بوجود آمده می دهد. خروجی برنامه اطلاعات مناسبی جهت محاسبه حجم بلوک ها و در ادامه انجام مطالعات دینامیکی بر روی بلوک ها محسوب می شود، که نقش اساسی در مطالعات ژئوتکنیکی و تحلیلی پایداری دیواره های سنگی در پروژه های معدنی و عمرانی دارد. در این مقاله اقدام به مطالعه موردی بر روی بلوک تکتونیکی شماره II معدن چغارت وتهیه مدل هندسی – ژئوتکنیکی آن شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.