بررسی تغییرات کیفیت آب رودخانه خورخوره چای- سد مخزنی سنته در حالت پایدار- با استفاده از مدل ریاضی BATHTUB


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات کیفیت آب رودخانه خورخوره چای- سد مخزنی سنته در حالت پایدار- با استفاده از مدل ریاضی BATHTUB دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات کیفیت آب رودخانه خورخوره چای- سد مخزنی سنته در حالت پایدار- با استفاده از مدل ریاضی BATHTUB  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کیفیت آب رودخانه خورخوره چای- سد مخزنی سنته در حالت پایدار- با استفاده از مدل ریاضی BATHTUB،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات کیفیت آب رودخانه خورخوره چای- سد مخزنی سنته در حالت پایدار- با استفاده از مدل ریاضی BATHTUB :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

رودخانه خورخوره چای از شعب رودخانه سقز در استان کردستان است که از تلاقی سه شاخه آب رغجو ، ایراب،پیرسلیمان در روستای خورخوره چای بوجود آمده است . سد سنته با فاصله ۴۵ کیلومتری از شهر سقز قرار است بر روی این رودخانه احداث شود.بررسی کیفیت آب، ناشی از احداث سد بررسی شده، و با شبیه سازی مخزن تحت تأثیر عوامل مختلفی چون لایه بندی حرارتی و تغذی هگرایی در کیفیت آّب خروجی از مخزن، ارزیابی گردیده است . از اثرات احداث سدها بر کیفیت آب شامل ، اثرات در مخزن، در پایین دست و در مصب رودخانه ها می گردد . تغذیه گرایی به
حالتی گفته می شود که در اثر انبار شدن مواد غذایی در آب بو جود می آید. در این تحقیق از مدل (bathtub) استفاده شده است. مدل برای ارزیابی و پیش بینی فرلایند تغذیه گرایی در حالت پایدار به کار می رود. تغذیه گرایی به حالتی گفته میشود که در اثر انبار شدن مواد غذای بوجود می آید. معیارهای متداول در مدل عبارتند از کلفروفیل a ، عمق شفافیت، عناصر غذایی آلی شامل ازت و کربن و کمبود اکسیژن محلول در لایه هیپولیمنیک. مدل بر پایه معادله بیلان جرم و محدودیت غذایی رشد جلبک ها استوار است ولی فرایندهای بیوشیمیایی را نه به صورت صریح بلکه با استفاده از معادله های ساده شده هیدرودینامیکی به کارمی گیرد. و معمولا با شرایط میانگین زمانی و مکانی سر و کاردارد. به وسیله این مد نوسانات فصلی یا سالانه میانگین مقادیر کل ارتو فسفر، ازت کل و ازت معدنی قابل بررسی است. در این شبیه سازی پارامترهای چون NO PO4, NH4 و دما مورد بررسی قرار گرفته است. در مطالعه نمودار اکسیژ ن بین ایستگاههای مختلف مطالعاتی، کلیه عوامل تحت تأثیر یک ثابت مصرف اکسیژن آمده است که به نام K1میزان اکسیژن زدایی) در محاسبات منظور گردیده است که بوسیله روشهایی چون توماس، حداقل مجذورات، ) دونقط های رام، استریتر و فیلیپس و روش معمولی آزمایشگاهی محاسبه میگردد. میزان اکسیژ نگیری آب نیز اگر چه تابع عوامل متعددی مانند اتمسفر ، جلبکها وغیره م یباشد اما همگی تحت یک ثابت به نام K2 در محاسبات استفاده شده و از روشهای اکونر و دابینز، استریتروفیلیپس،چرچیل،فایر و هال میتوان میزان تغییرات اکسیژن محلول را محاسبه نمود. بر این اساس مقدار کمبود اکسیژن در پائین دست رودخانه ۵۱/۱ میلی گرم در لیتر محاسبه گردید. با استفاده از روش مطلوب مونتانا از فروردین تا خردادماه و از تیر تا شهریور ماه جهت حفظ شرایط مطلوب باید به ترتیب حداقل ۱۰% تا ۳۰% دبی در رودخانه خورخوره رها گردد، که با توجه به محاسبات انجام شده در فصل های بهار، تابستان، پاییز و زمستان به ترتیب ۴۳/۱، ۵%، ۱۲۶/۱% ، ۵متر مکعب در ثانیه بایستی آب از رودخانه خورخوره به پائین دست رها گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.