بررسی اثرات پخش سیلاب بر برخی عناصر فیزیکوشیمیایی خاک در عرصه آبخوان سبزوار – داورزن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات پخش سیلاب بر برخی عناصر فیزیکوشیمیایی خاک در عرصه آبخوان سبزوار – داورزن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات پخش سیلاب بر برخی عناصر فیزیکوشیمیایی خاک در عرصه آبخوان سبزوار – داورزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات پخش سیلاب بر برخی عناصر فیزیکوشیمیایی خاک در عرصه آبخوان سبزوار – داورزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات پخش سیلاب بر برخی عناصر فیزیکوشیمیایی خاک در عرصه آبخوان سبزوار – داورزن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

منطقه خشک و نیمه خشک آبخوان سبزوار که دارای سیلاب های فصلی با حجم زیاد و محتوی املاح و بار معلق می باشند با پخش سیلاب ضمن نهشته شدن رسوبات، نفوذمواد محلول و ریز دانه همراه با سیلاب در آبرفت ها به مرور زمان سبب تغییراتی در خصوصیات خاک عرصه وبستر پخش می شوند. هدف از این تحقیق اندازه گیری برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک شامل , Pwp P SAR Sand , Sp , Ec , PH , TNV , silt , Clay , Na , Mg , Ca Cl , Hco3 , Co3 Fc , و تغییرات آن مد نظر می باشد. با نمونه برداری از نقاط مختلف عرصه پخش سیلاب و در نهایت آنالیز نمونه ها، روند تغییرات خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تجزیه و تحلیل نتایج و مقایسه اثرات پخش سیلاب بر برخی خواص فیزیکی وشیمیایی خاک عرصه پخش نسبت به شاهد و بین سالها، و اعماق مختلف نسبت به شاهد از ازمون آماری t-test به روش uneqalsatterthwaite استفاده گردید.
نتایج حاصله بیانگر این واقعیت است که SP, Mg, FC در عمق ۰-۳۰ سانتی متری در سطح ۵% معنی دار می باشد و slit, sand,Na در سطح ۱ درصد معنی دار هستند. Ph , SAR در سطح ۰/۱ درصد معنی دار است و بقیه موارد در هیچ سطحی معنی دار نیستند بنظر میرسد رسوبات نهشته شده تا عمق ۳۰ سانتی متری شبکه های پخش سیلاب به دلیل بوجود آمدن دانه بندی مناسب، از قابلیت نگهداری آب قابل استفاده خوبی برخوردار می باشند. در مقایسه عرصه و شاهد در عمق ۳۰-۶۰ مشاهده میشود که Ca در سطح ۵ درصد و PH در سطح ۱ درصد وSAR درسطح ۰/۱ درصد معنی دار است. بقیه موارد در هیچ سطحی معنی دار نمی باشد و همچنین از مقایسه عرصه با شاهد در عمق ۶۰-۹۰ نتیجه میشود که PH, Na در سطح ۵ درصد و EC در سطح ۱ درصد و SAR در سطح ۰/۱ درصد معنی دار است و بقیه موارد در هیچ سطحی معنی دار نیستند و این نشان دهنده آبشویی مناسب در این اعماق است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.