مدلسازی و شبیه سازی جداسازی و تصفیه ? – کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی- نانوفیلتراسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی و شبیه سازی جداسازی و تصفیه ? – کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی- نانوفیلتراسیون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی و شبیه سازی جداسازی و تصفیه ? – کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی- نانوفیلتراسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی و شبیه سازی جداسازی و تصفیه ? – کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی- نانوفیلتراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی و شبیه سازی جداسازی و تصفیه ? – کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی- نانوفیلتراسیون :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این مقاله مدلسازی ریاضی و شبیه سازی کامپیوتری برای جداسازی و خالص سازی – کاروتن از بذر هویج در یک سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی – نانوفیلتراسیون بررسی شده است. برای به دست آوردن غلظت های جریان ورودی به غشاء و خروجی از سیستم استخراج فوق بحرانی از معادلات حالت ردلیش-کوانگ و نرم افزار مطلب استفاده شده و برای خالص سازی – کاروتن با استفاده از نانوفیلتراسیون، مدل حفر های و نر مافزار کوئیک بیسیک به کارگرفته شده است. با استفاده از این مدل تأثیر پارامترهای مختلف مانند اختلاف فشار عملیاتی، شعاع حفرات و ضخامت غشاء بر شار حجمی و درصد دفع دی اکسید کربن ، – کاروتن و آب مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده از این شبی هسازی نشان م یدهد تغییرات ضخامت غشاء تأثیر چندانی بر روی میزان دفع مواد خروجی از غشاء ندارد ولی افزایش ضخامت غشاء باعث کاهش شا رحجمی می گردد. همچنین با افزایش اختلاف فشار عملیاتی، درصد دفع و شار حجمی افزایش می یابد. ضمناً با توجه به تغییرات شار حجمی بر حسب شعاع حفرات غشاء می توان دریافت که با افزایش شعاع حفرات، شار حجمی افزایش و درصد دفع کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.