بررسی خواص فیزیکی مکانیکی آمیزههای استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکی مکانیکی آمیزههای استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکی مکانیکی آمیزههای استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکی مکانیکی آمیزههای استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکی مکانیکی آمیزههای استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

رویه تایرهای سواری به طور عمده از آمیزهکاری ترکیب دوتایی استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر تهیه میشود . آمیزه بهینه در تایر سواری با در نظر گرفتن ایمنی بالا، از طریق افزایش اصطکاک تایر – سطح جاده و طول عمر بالا، از طریق کاهش سایش حاصل میشود . اصطکاک و در نتیجه سایشپذیری آمیزههای لاستیکی، به طور عمده با خواص ویسکوالاستیک آمیزه در ارتباط است . هدف از این پژوهش، تعیین اثر ترکیب آمیزهکاری رابر بر خواص فیزیکی مکانیکی است . به این منظور آمیزه – هایی با تغییر ترکیب درصد بوتادین رابر در زمینه استایرین بوتادین رابر تهیه شد . به منظور بررسی خواص پخت و تعیین زمان پخت بهینه، آزمون رئومتری برای همه نمونه ها انجام گرفت . برای اندازهگیری خواص مکانیکی آزمون کشش یک طرفه و سختی برای همه نمونههای پخت شده انجام پذیرفت . برای بررسی خواص ویسکولاستیک از آزمون آنالیز دینامیکی مکانیکی حرارتی (DMTA) در محدوده دمایی -۱۲۰ تا +۱۲۰ درجه سانتیگراد استفاده شد . از داده های فاکتور اتلاف ) (Tan بر حسب دما، دمای انتقال شیشه ای برای هر یک از آمیزهها تعیین گردید . از آزمون رئومتری مشخص شد، تمام نمونهها دارای زمان پخت یکسان هستند . آزمون کشش یک طرفه نشان داد با افزایش مقدار استایرین بوتادین رابر در آمیزه مقاومت کششی و ازدیاد طول در نقطه پارگی افزایش مییابد . همچنین نتایج آزمون دینامیکی مکانیکی حرارتی نشان داد آمیزه ها پس از پخت در منحنی فاکتور اتلاف تنها دارای یک پیک می باشند و با افزایش مقدار استایرن بوتادین رابر مقدار فاکتور اتلاف و دمای انتقال شیشه ایی افزایش یافت . یگانه بودن پیک در منحنی فاکتور اتلاف بر حسب دما نشان می دهد که آمیزه پس از پخت تک فاز شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.