رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
این تحقیق به بررسی اثر افزودن نیترات باریم و اسید فسفریک در تولید تخمیری الکل، با هدف مطالعه تأثیر این جای گزینی در رنگبری بیولوژیکی فرآیند فوق انجام شده است . آزمایشهای رنگبری برروی پساب حاصل از تعداد ۸ محیط کشت تخمیر در شرایط بهینه و در مرحله تولید الکل انجام گرفته است تا بتوان در صورت کاهش رنگ با روش بیولوژیکی به کاهش آلودگی محیط زیست کمک کرد . فاضلاب واحدهای تولید الکل نه تنها بدلیل COD بالا بلکه بواسطه دارا بودن رنگ قهوه ای تیره باقیمانده از ملاس از نظر سازمانهای زیست محیطی قابل اعتراض هستند . در این تحقیق میکروارگانیسمی از خانواده قارچ ها به نام Aspergillus fumigatus که قبلا از محیط شرکت تولید الکل و مواد غذایی بیدستان جداسازی شده است استفاده شد . راندمان رنگبری این قارچ به به حدود %۶۲ رسیدهاست .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.