رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رنگبری بیولوژیکی پساب حاصل از تخمیر ملاس چغندر قند در تولید الکل – اثر افزودن نیترات باریوم و اسید فسفریک :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

این تحقیق به بررسی اثر افزودن نیترات باریم و اسید فسفریک در تولید تخمیری الکل، با هدف مطالعه تأثیر این جای گزینی در رنگبری بیولوژیکی فرآیند فوق انجام شده است . آزمایشهای رنگبری برروی پساب حاصل از تعداد ۸ محیط کشت تخمیر در شرایط بهینه و در مرحله تولید الکل انجام گرفته است تا بتوان در صورت کاهش رنگ با روش بیولوژیکی به کاهش آلودگی محیط زیست کمک کرد . فاضلاب واحدهای تولید الکل نه تنها بدلیل COD بالا بلکه بواسطه دارا بودن رنگ قهوه ای تیره باقیمانده از ملاس از نظر سازمانهای زیست محیطی قابل اعتراض هستند . در این تحقیق میکروارگانیسمی از خانواده قارچ ها به نام Aspergillus fumigatus که قبلا از محیط شرکت تولید الکل و مواد غذایی بیدستان جداسازی شده است استفاده شد . راندمان رنگبری این قارچ به به حدود %۶۲ رسیدهاست .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.