بررسی تاثیرافتتاح کانال سیمین دشت – گرمساربرکیفیت آب آشامیدنی شهر گرمسار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرافتتاح کانال سیمین دشت – گرمساربرکیفیت آب آشامیدنی شهر گرمسار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرافتتاح کانال سیمین دشت – گرمساربرکیفیت آب آشامیدنی شهر گرمسار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرافتتاح کانال سیمین دشت – گرمساربرکیفیت آب آشامیدنی شهر گرمسار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرافتتاح کانال سیمین دشت – گرمساربرکیفیت آب آشامیدنی شهر گرمسار :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بررسی آزمایشات شیمیایی انجام شده درسالیان اخیرتا بهار ۱۳۸۶ توسط آزمایشگاه امورآبفا منطقه گرمسار و تحت نظارت کامل نگارنده،زمینه این تحقیق را فراهم نمود . این آزمایشات برای مقایسه بصورت قبل ازافتتاح کانال وبعد ازافتتاح کانال طبقه بندی شدند . کلیه آزمایشات شیمیایی که دراین بررسی آمده است بصورت فصلی طبق برنامه روتین دفتر بهداشت و بر اساس روشهای معرفی شده دراستاندارد متدز انجام گرفته است . تقریبا هرآیتمی که امکانات آزمایشگاهی آن درسالیان گذشته تابحال فراهم گردید،انجام گرفته است . لذاملاحظه میشود که هرچه به زمان حال نزدیکترشدیم،آزمایشات کاملتر شده است .
بررسی ها نشان میدهد که قبل از افتتاح کانال سیمین دشت از نظر شیمیایی علیرغم کیفیت بسیار مطلوب سر شاخه های رودخانه حبله رود متاسفانه این رودخانه پس از رسیدن به سیمین دشت و ادامه مسیر تا دشت گرمسار با گذر از تشکیلات شور دارای کیفیت نا مطلوبی به لحاظ شوری میگردد . البته این موضوع بیشتر در تابستان مشهود است و لازم بذکر است که متوسط نتایج گرفته شده در قبل از افتتاح کانال در رنج استاندارد ملی ایران بوده و در فصل تابستان در بعضی از آیتم ها نظیر ) E.C هدایت الکتریکی ) ،جامدات محلول،سختی و کلرور از رنج حداکثر مجاز نیز خارج میشده است . طوریکه نمی توان از آن به عنوان آب شرب استفاده نمود واین در حالی است که مهمترین منبع تامین آب مورد نیاز شهر گرمسار همین رودخانه است . این بررسی بعد از افتتاح کانال نشان می دهد که آب به لحاظ کیفی به حدی بهبود یافته است که می توان آنرا در زمره آب آشامیدنی نسبتا مطلوب وبر اساس استاندارد ملی ایران قرار داد .
علیرغم اینکه یکی از آیتم های شیمیایی آن یعنی سدیم ۶۴,۳ درصد کاهش در مقدار آن نسبت به قبل از افتتاح کانال وجود داشته است ولی همچنان خارج از استاندارد بوده و این می تواند بدلیل وجود یک سر شاخه شور دیگر که در بالادست این کانال قرار گرفته است،باشد . لذا با بررسی در این زمینه وارائه راهکار لازم میتوان کیفیت آب شهر گرمسار را بالاتر برد و انشاالله در آینده نتایج بررسی آن گزارش خواهد شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.