بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

هدف از مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی و تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژن ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز بود. در این مطالعه غلظت ۰/۰۶ درصد اسانس ، ۵ میکروگرم در میلی لیتر نایسین و PH پنج، شش و هفت استفاده گردید. دراین مطالعه در خصوص لیستریا مونوسیتوژنز اسانس گیاه دارچین، دارای اثرات ضد میکروبی بود و اثرات بازدارندگی آن در همراهی با نایسین افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.