بررسی تغییرات خواص اپتیکی – گرمایی پلیمر PSMS با استفاده از سنسور CdS PTD حین اصلاح سطح با لیزر آرگون و CO2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات خواص اپتیکی – گرمایی پلیمر PSMS با استفاده از سنسور CdS PTD حین اصلاح سطح با لیزر آرگون و CO2 دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات خواص اپتیکی – گرمایی پلیمر PSMS با استفاده از سنسور CdS PTD حین اصلاح سطح با لیزر آرگون و CO2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات خواص اپتیکی – گرمایی پلیمر PSMS با استفاده از سنسور CdS PTD حین اصلاح سطح با لیزر آرگون و CO2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات خواص اپتیکی – گرمایی پلیمر PSMS با استفاده از سنسور CdS PTD حین اصلاح سطح با لیزر آرگون و CO2 :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در دهه های گذشته تحقیقات بسیاری در زمینه اصلاح سطح مواد گوناگون با روشهای متفاوت و برای کاربردهای متفاوت انجام شده است که به طبع هریک نتایج مطلوب و نامطلوب خود را به همراه داشته است. شاید آنچه در حوزه مهندسی پزشکی موضوع را تا حدودی مشکل تر می سازد اثبات زیست سازگاری مواد با بدن می باشد که انتظار می رود پس از تغییرات خواص آن، اصلاح و بهبود قابل قبولی بدست آید. اما انجام آزمایشات زیست سازگاری حتی در حد invitri نه تنها زمان بر بوده، بلکه شاید نتایج مطلوبی بدست نیاید. از این رو بسیارمفید خواهد بود که به گونه ای فرایند اصلاح سطح را به طور بلادرنگ (on-line) مانیتور کرد تا با جهت گیری صحیح در اتلاف وقت صرفه جویی گردد و اخیراً در بیومتریال ها مانند TiO2 با استفاده از روش هماهنگ دوم لیزر و روش انحراف گرمایی پرتو (PTD) در کندگی مینای دندان با لیزر استفاده شده است. هدف اصلی پژوهش حاضر، مانیتور کردن تغییرات خواص اپتیکی – گرمایی پلیمرPDMS(polydimethylsiloxane) با استفاده از سنسور اپتیکی photothermal deflection و سنسور Cd-S حین اصلاح سطح با استفاده از طول موجهای لیزر آرگون و لیزر CO2 می باشد تا راهگشای تحقیقات مشابه در آینده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.