زهکشی کنترل شده روشی کارامد جهت کاهش اثرات منفی زیست محیطی در سیستم های مرسوم زهکشی مطالعه موردی ذرت علوفه ای – کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زهکشی کنترل شده روشی کارامد جهت کاهش اثرات منفی زیست محیطی در سیستم های مرسوم زهکشی مطالعه موردی ذرت علوفه ای – کرج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زهکشی کنترل شده روشی کارامد جهت کاهش اثرات منفی زیست محیطی در سیستم های مرسوم زهکشی مطالعه موردی ذرت علوفه ای – کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زهکشی کنترل شده روشی کارامد جهت کاهش اثرات منفی زیست محیطی در سیستم های مرسوم زهکشی مطالعه موردی ذرت علوفه ای – کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زهکشی کنترل شده روشی کارامد جهت کاهش اثرات منفی زیست محیطی در سیستم های مرسوم زهکشی مطالعه موردی ذرت علوفه ای – کرج :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

زهکشی کنترل شده یکی از راهکارهای افزایش کارایی سیستم های زهکشی سنتی است این تحقیق به بررسی اثر زهکشی کنترل شده برروی میزان ابشویی نیترات و جذب آن توسط ذرت علوفه ای رقم ۷۰۴SC در اقلیم کرج پرداخته است سه تیمار در قالب طرح کاملا تصادفی شامل دو تیمار کنترل سطح ایستابی در عمقهای CD40 )40 و ۶۰ سانتی متر CD60 و یک تیمار زهکشی ازاد FD با سه تکرار در نظر گرفته شد. زمان ابیاری با توجه به تخلیه رطوبتی در تیمار FD بمیزان ۶۵ درصد تعیین شد. مقدار ابیاری تمام تیمارها براساس جبران کمبودرطوبتی برای رسیدن به حد ظرفیت زراعی و با اعمال راندمان ۷۰ درصد صورت پذیرفت. فرضیه تحقیق براین اساس بود که تلفات ابیاری در طول فصل باعث بالا امدن سطح ایستابی شود اما نتایج نشان داد که در تیمارهای CD، تلفات ۳۰ درصد ابیاری در طول دوره اعمال تیمار بدلیل مصرف مفید بیشتر گیاه از مقادیر آب نفوذ یافته باعث بالا امدن اب تا سطح مورد نظر نشد لذا بین دو تیمار کنترل سطح ایستابی اختلاف معنی دار ایجاد نگردید. اثر مدیریت سطح ایستابی بربیلان نیترات در سطح ۱ درصد معنی دار بود حجم زهاب خروجی در تیمار FD معادل ۳۴/۸ درصد مقدار ابیاری ناخالص و در تیمارهای زهکشی کنترل شده برابر صفر بود. در تبمار FS به دلیل وجود شرایط مساعد برای ابشویی و خروج زهاب مقادیر نیترات خروجی معادل ۲۰/۸ درصدنیترات ورودی بود در حالیکه خروج نیترات در تیمارهای CD به دلیل عدم وجود زهاب مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.