کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان کیفی شلتوک با خشک کردن الکتروهیدرودینامیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان کیفی شلتوک با خشک کردن الکتروهیدرودینامیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان کیفی شلتوک با خشک کردن الکتروهیدرودینامیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان کیفی شلتوک با خشک کردن الکتروهیدرودینامیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان کیفی شلتوک با خشک کردن الکتروهیدرودینامیک :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

خشک کردن شلتوک یکی از مهمترین پروسه های فراوری این محصول می باشد که در سیستم های رایج خشک کردن از حرارت دهی بدین منظور استفاده می شود که علاوه بر آنکه مصرف انرژی بالایی دارد حرارت مستقیم منجر به ایجاد تغییرات شیمیایی درمحصول نیز می تواند بگردد و در صورت عدم کنترل میززان حرارت و زمان حرارت دهی بخشی از محصول را دچار آسیب می کند امواج الکترومغناطیس از جمله راههای خشک کردن محصولات کشاورزی می باشند که علاوه بر آنکه مانع آسیب دیدن به محصول می گردند هزینه تولید و بکارگیری کمی داشته و صرفه جویی در مصرف انرژی را به همراه دارند چه اینکه گاها در روشهای مرسوم از سبوس برنج به عنوان ماده اولیه سوزاندن استفاده می شود که باعث از بین رفتن این ماده با ارزش میشود که با توسعه مکانیزم های الکتروهیدرودینامیک امکان استفاده از این پسماندها در تولید مواد با ارزش افزوده بالاتری فراهم خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.