اثر استفاده بهینه از آب پنیر به عنوان پسماند کارخانجات لبنی در خواص رئولوژی انواع ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده بهینه از آب پنیر به عنوان پسماند کارخانجات لبنی در خواص رئولوژی انواع ماست دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده بهینه از آب پنیر به عنوان پسماند کارخانجات لبنی در خواص رئولوژی انواع ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده بهینه از آب پنیر به عنوان پسماند کارخانجات لبنی در خواص رئولوژی انواع ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده بهینه از آب پنیر به عنوان پسماند کارخانجات لبنی در خواص رئولوژی انواع ماست :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

آب پنیر یکی از پسماندها و محصولات فرعی کارخانجات لبنی می باشد که امروزه به دلیل داشتن ارزش غذایی بال از نظر پروتئین و کلسیم برای غنی سازی محصولات درکشورهای اروپایی استفاده می شود با توجه به ارزش غذایی بالای این محصول آن را به انواع غذاها از جمله ماست، نان اضافه می شود اما در کشور ما و کشورهای در حال توسعه به دلیل عدم تجهیزات و علم کافی معمولا این ماده با ارزش به مصرف دام می رسد رئولوژی به معنی مقاومت در برابر جریان می باشد دراین تحقیق سعی بر ان است که بررسی اثر افزودن آب پنیر را در سفتی و قوام و همین طور خصوصیات رئولوژی بررسی شد دراین بحث به اثر افزودن آب پنیر به ماست Set و افزودن ترکیبات مختلف آب پنیر و با درصدهای مختلف به ماست مورد بررسی قرار می گیرد ph بالا و تیمار حرارتی متوسط در فرایند whey به نظر می رسد که درخصوصیات کاربردی WPC برای ماست بیشتر مطلوب بوده ارتباط خطی بین ظرفیت نگهداری آب و ویسکوالاستیسیته درماست غنی شده و سطح pr دناتور شده wp در WPC مشاهده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.