طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی دارای ۱۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی :

بخشی از فهرست طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی

مقدمه
فصل اول: وضعیت گاز طبیعی در ایران و جهان
I-I- مقدمه
I-II- گاز طبیعی در جهان
I-III- ذخایر و منابع
I-IV- چرا از گاز طبیعی استفاده می‌کنیم؟
I-V- تکنولوژی‌های استاندارد گاز طبیعی
I-VI- سیمای صنعت گاز ایران
I-VII- پالایشگاه گاز طبیعی در ایران
I-VII- سیستم انتقال گاز طبیعی
فصل دوم: روشهای تولید گاز سنتز
II-I- مقدمه
II-II- عمده مصارف گاز سنتز
II-III- روشهای تولید گاز سنتز
فصل سوم: روش تولید گاز سنتز بطریق SMR
III-I- شرح کلی
III-II- مقدمه
III-III- تکنولوژی
III-IV- تولید گاز سنتز
III-V- سنتز متانول
III- VI- واحد تقطیر متانول
III-VII- سیستم بخار آب و میعان
III-VIII- خدمات و واحد خارج از شبکه
فصل چهارم: طراحی یک واحد صنعتی به روش SMR و تولید گاز سنتز
IV-I- مقدمه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی بروش SMR
IV-II- شرح فرآیند
IV-III- شرح عملیات
IV-IV- برآورد هزینه
جمع بندی و نتیجه‌گیری

امروزه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی، بعنوان یکی از مهمترین تکنولوژی‌های که در آن از گاز طبیعی استفاده می‌شود، مطرح است. گاز سنتز کاربردهای فراوانی از قبیل استفاده به عنوان خوراک در کارخانه تولید آمونیاک، تولید اسید استیک و اسید فرمیک، خوراک فرآیندهای هیدروکراکتیگ و هیدروتریتینگ در پالایشگاه‌ها، تولید متانول و بسیاری موارد دیگر دارد.
اما تولید گاز سنتز با استفاده از روش‌های متعددی انجام می‌شود. این روش‌ها به دو بخش عمده، حرارتی و کاتالیستی تقسیم می شوند. یکی از مهمترین این روشها، فرآیند رفرمینگ با بخار آب کاتالیستی است که عمدتاً از فلز نیکل بعنوان کاتالیست در آن استفاده می‌شود.
در این پروژه ابتدا در فصل اول به شرح کلی از وضعیت گاز طبیعی در جهان و ایران و تکنولوژی‌های گاز طبیعی پرداخته می‌شود. در فصل دوم شرح کلی پیرامون روشهای تولید گاز سنتز ارائه می‌گردد. در فصل سوم به شرح فرآیند رفرمینگ بخار برای تولید متانول از گاز سنتز به طور مفصل شرح داده می شود و سپس در فصل چهارم به طراحی یک واحد رفرمینگ بخار یا SRI می‌پردازیم. در انتها جمع بندی از مطالب فوق بیان می‌گردد.
گاز طبیعی غالباً همراه نفت است و نفت را از درون خاک به طرف چاههای استخراج می راند. هنگام بالا رفتن مخلوط نفت و گاز در چاه ها, گاز آزاد شده و مخلوط را به بالای چاه می برد. در نفتهایی که از گاز اشباع نشده اند و فقط تحت فشار آب قرار دارند, مقدار گاز حل شده کمتر و در نفت های فوق اشباع مقدار گاز بیشتر است.
همچنین رگه هایی وجود دارد که فقط دارای گاز طبیعی است و نفت همراه ندارد.
قسمت اعظم گاز طبیعی از متان تشکیل شده است و غیر از متان, هیدروکربورهای گازی دیگر از C2 تا C4 با مقادیر متفاوت و همچنین هیدروکربورهای بالاتر نیز در آن وجود دارد. گاز طبیعی ممکن است خشک و یا مرطوب باشد.

۱-۲- گاز طبیعی در جهان
گاز طبیعی سریعترین رشد را در بخش مصرف انرژی خام جهان در مرجع “چشم انداز انرژی بین المللی در سال ۲۰۰۳ یا IEO” دارد. مصرف گاز طبیعی در سطح جهان به نظر می آید که افزیاش متوسط ۸/۲ درصد سالیانه را از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ در مقایسه با میزان رشد ۸/۱ درصدی سالیانه که برای مصرف نفت و رشد ۱/۵ درصدی که برای زغال سنگ تصور می شود, خواهد داشت. مصرف گاز طبیعی در سال ۲۰۰۵ به نظر می آید که به ۱۷۶ تریلیون فوت مکعب می رسد که این مقدار تقریباً دو برابر ۹۰ تریلیون فوت مکعبی که در سال ۲۰۰۱ مصرف شده، است. (شکل ۱-۱ و ۱-۲)
سهم گاز طبیعی از کل مصرف انرژی از ۲۳% در سال ۲۰۰۱ به ۲۸% در سال ۲۰۰۵ افزایش می یابد. شکل (۱-۳) مقایسه ای بین ذخایر گاز طبیعی و مصرف آن در سطح جهان ارائه شده است.
بیشترین رشد را در تقاضای گاز طبیعی, در کشورهای پیشرفته جهان انتظار می رود که در این نقاط, تقاضا کل, ۹/۳% در بین سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۲۵ افزایش می یابد. سطح گاز مورد استفاده در کشورهای پیشرفته در سال ۲۰۲۵ پیش بینی می شود که به ۲ و یا ۵/۱ برابر سطح آن در سال ۲۰۰۱ برسد (شکل ۱-۴)
کشورهای صنعتی شده که در آنها بازار مصرف گاز طبیعی در آنها بیشتر جا افتاده, برای افزایش اطمینان به گاز طبیعی در حال برنامه ریزی هستند. در ۲۴ سال آینده, تقاضا برای گاز طبیعی در مناطق صنعتی, افزایش ۲/۲% سالیانه انتظار می‌رود که داشته باشد، که تقریباً دو برابر سرعت افزایش آن برای نفت خام است. از میان مناطق صنعتی, آمریکای شمالی بیشترین افزایش استفاده از گاز طبیعی به مقدار ۱۹ تریلیون فوت مکعب را بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ داشته است. (شکل ۱-۵) تنها ایالات متحده ۶۶% از کل افزایش مصرف گاز آمریکای شمالی را به خود اختصاص داده است. در ایالات متحده درخواست گاز طبیعی به ۸/۱% سالیانه افزایش می یابد که این مقدار عمدتاًَ برای تولید انرژی الکتریکی است.
ظرفیت تولید جدید که در ایالات متحده مورد انتظار است, در کل ۸۰% مقدار گاز طبیعی برای سیکل ترکیبی یا تکنولوژی توربین احتراق است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.