تبدیل زیستی بنزآلدئید به L – فنی لاستی لکاربینول (L-PAC) با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبدیل زیستی بنزآلدئید به L – فنی لاستی لکاربینول (L-PAC) با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبدیل زیستی بنزآلدئید به L – فنی لاستی لکاربینول (L-PAC) با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبدیل زیستی بنزآلدئید به L – فنی لاستی لکاربینول (L-PAC) با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبدیل زیستی بنزآلدئید به L – فنی لاستی لکاربینول (L-PAC) با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

افدرین یک ماده مهم مورد استفاده در صنایع دارویی با خواصی مانند ضداحتقان، ضدحساسیت می باشد.افدرین به روشهای مختلفی مانند استخراج از گیاه و سنتز شیمیایی و میکروبی تولید می گردد. تولید میکروبی افدرین جایگزین مناسبی برای استخراج این به روش میکروبی تولید (L-PAC) فنیل استیل کاربینول -L ترکیب از گیاه و سنتز شیمیایی می باشد. در این روش ابتدا ترکیب با استفاده از L-PAC شده و سپس این ترکیب به روش سنتزی به افدرین تبدیل می شود. در این پژوهش تولید میکروبی مورد بررسی قرار گرفت. آنزیم پیروات دکربوکسیلاز مخمر قادر است بنزآلدئید را طی یک Saccharomyces cerevisiae مخمر تبدیل نماید. ابتدا توانایی سلول های آزاد مخمری رشد داده شده در شرایط هوازی و یا بی هوازی با L-PAC واکنش بیوشیمیایی به استفاده از غلظ تهای متفاوت بنزآلدئید برای انجام این تبدیل زیستی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که سلول های تولید L-PAC مخمری رشد داده شده در شرایط بی هوازی به علت فعالیت بیشتر آنزیم پیروات دکربوکسیلاز ۲ برابر بیشتر L-PAC می کنند. همچنین غلظ تهای بیش از ۲۰۰ میکرومولار از بنزآلدئید اثر بازدارنده از خود نشان داد. در مرحله دوم تولید به وسیله سلول های آزاد و تثبیت شده برروی آلژینات کلسیم مقایسه شد. تثبیت سلول ها بر روی بستر ضمن افزایش مقاومت سلول ها نسبت به بنزآلدئید، امکان استفاده چندین باره از سلول های مخمری برای انجام این واکنش زیستی را فراهم نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.