بررسی تغییرات خواص فیزیکی در طول فرآیند تولید بیودیزل از روغن ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات خواص فیزیکی در طول فرآیند تولید بیودیزل از روغن ذرت دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات خواص فیزیکی در طول فرآیند تولید بیودیزل از روغن ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات خواص فیزیکی در طول فرآیند تولید بیودیزل از روغن ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات خواص فیزیکی در طول فرآیند تولید بیودیزل از روغن ذرت :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر بیودیزل به علت مزایای زیست محیطی از جمله قابلیت تولید از منابع قابل تجدید و عدم مسمومیت آن توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. در این تحقیق خواص فیزیکی بیودیزل تولیدی از روغن ذرت پس از واکنش در زما نهای ۵، ۱۰، ۲۰ ، ۳۰ ، ۴۵ ، ۶۰ و ۹۰و۱۲۰ دقیقه) مورد برسی قرار گرفت . واکنش ترانس استریفیکاسیون روغن با متانول با نسبت های مولی ۱به ۶ با استفاده از ۱% وزنی ( نسبت به وزن روغن) پتاسیم هیدروکسید محلول در متانول به عنوان کاتالیست در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به همراه هم زدن شدید انجام گرفت. در نهایت میزان تبدیل ۹۵.۷% پس از ۲ ساعت حاصل شد. با آنالیز داده های حاصل شامل در صد تبدیل، گرانروی، نقطه اشتعال، نقطه ریزش و ضریب شکست مشاهده گردید که بیش از ۹۰ % از بیودیزل در پنج دقیقه اول واکنش تولید شده و گذر زمان تاثیر قابل توجهی به روی سنتز بیودیزل ندارد. همچنین کاهش شدید گرانروی، نقطه اشتعال و ضریب شکست و افزایش نقطه ریزش بیو دیزل نسبت به روغن ذرت مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.