تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت ماده غذایی و مدلسازی فرایند تنفس براساس مدل میکائیلیس – منتن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت ماده غذایی و مدلسازی فرایند تنفس براساس مدل میکائیلیس – منتن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت ماده غذایی و مدلسازی فرایند تنفس براساس مدل میکائیلیس – منتن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت ماده غذایی و مدلسازی فرایند تنفس براساس مدل میکائیلیس – منتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت ماده غذایی و مدلسازی فرایند تنفس براساس مدل میکائیلیس – منتن :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده یکی از بهترین روشها برای افزایش مدت زمان نگهداری موادغذایی می باشد به منظور طراحی مناسب بسته بندی اتمسفر اصلاح شده MAP دانستن سرعت تنفس میوه ضروری می باشد دراین مقاله ابتدا MAP و تاثیر گازهای مورد استفاده برروی کیفیت و سلامت ماده غذایی مورد بررسی قرارگرفته است در ادامه تخمین پارامترهای معادلات میکائیلیس – منتن به روشهای خطی و غیرخطی به فرمهای بدون بازدارندگی، بازدارندگی رقابتی ، بازدارندگی نارقابتی و بازدارندگی غیررقابتی صورت گرفته است جهت اطمینان از صحت محاسبات ابتدا فرم بدون بازدارندگی با کارهای صورت گرفته توسط برک، ایدی و هانس به روش خطی و جری سویچ و کاستر به روش غیرخطی مقایسه شده است به دلیل در دسترس نبودن اطلاعات مربوط به غلظت CO2 در کارهای قبلی جهت توسعه روشها، سرعت تنفس موز بر حسب غلظت CO2 و O2 بصورت ازمایشی در دمای ۲۱±۱ C به دست امد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.