بررسی اثرمقادیر مختلف فسفربربرخی ویژگیهای زراعی و عملکرد ارقام کلزا دریک خاک شور – سدیمی آهکی دراستان قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرمقادیر مختلف فسفربربرخی ویژگیهای زراعی و عملکرد ارقام کلزا دریک خاک شور – سدیمی آهکی دراستان قم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرمقادیر مختلف فسفربربرخی ویژگیهای زراعی و عملکرد ارقام کلزا دریک خاک شور – سدیمی آهکی دراستان قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرمقادیر مختلف فسفربربرخی ویژگیهای زراعی و عملکرد ارقام کلزا دریک خاک شور – سدیمی آهکی دراستان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرمقادیر مختلف فسفربربرخی ویژگیهای زراعی و عملکرد ارقام کلزا دریک خاک شور – سدیمی آهکی دراستان قم :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

طی سال زراعی ۱۳۸۵-۸۶ باهدف بررسی اثرفسفربرعملکردکلزا درشرایط شورسدیمی اهکی ازمایشی درمزرعه ای باشوری آب ابیاری و خاک سطحی به ترتیب ۸/۳و۸/۱ دسی زیمنس برمتر متوسط کربن الی و اهک به ترتیب ۰/۴۱و۲۰درصد فسفروپتاسیم قابل جذب معادل ۴و۱۹۵ میلی گرم درکیلوگرم دربخش قمرود استان قم بصورت کرتهای خردشده درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار اجرا شد تیمارهای ازمایش شامل ۵سطح فسفر صفرو۴۵و۹۰و۱۳۵و۱۸۰ کیلوگرم فسفردرهکتار ازمنبع سوپرفسفات تریپل و برروی کلزا رقم های Hyola-401 PF بود نتایج نشان داد که افزایش مصرف فسفر تا سطح ۱۳۵ کیلوگرم فسفرهکتارباعث افزایش معنی دار عملکرددانه کلزا گردید p<0.05 مصرف فسفرتا سطح ۴۵ کیلوگرم درهکتار سبب افزایش معن یداردرصد روغن دانه شد p<0.05 و رقم هایولا دارای بالاترین درصد روغن دانه بود درمجموع به نظر می رسد مصرف متعادل فسفر می تواند به افزایش تحمل گیاه نسبت به شوری کمک کند و همین امرسبب افزایش عملکرددانه دراین شرایط شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.