مدلسازی داده های تعادلی مایع – بخاراسانس آویشن با مدل ترمودینامیکی UNIQUAC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی داده های تعادلی مایع – بخاراسانس آویشن با مدل ترمودینامیکی UNIQUAC دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی داده های تعادلی مایع – بخاراسانس آویشن با مدل ترمودینامیکی UNIQUAC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی داده های تعادلی مایع – بخاراسانس آویشن با مدل ترمودینامیکی UNIQUAC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی داده های تعادلی مایع – بخاراسانس آویشن با مدل ترمودینامیکی UNIQUAC :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

برای ترکیبات طبیعی و اسانس ها داده های تعادلی فاز مایع و بخاربدلیل پیچیدگی این مخلوط ها کمتر مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته است دراین تحقیق غلظت تعادیل اجزا مخلوط با استفاده ازمدل UNIQUAC درفشارهای مختلف انجام شده است این مدل قابلیت تعیین داده های تعادلی درمحدوده دمایی ۷۰درجه تا۱۷۰درجه و محدوده فشار ۳۰kpa تا۲۰۲kpa را دارد نتایج حاصل از مدلسازی نشان میدهد درفشارثابت با افزایش دما از دمای نقطه حباب تادمای نقطه شبنم غلظت تیمول درفاز مایع از ۵۰درصد مولی تا۰۵درصد مولی افزایش می یابد با افزایش غلظت آب درمخلوط درفشار ۱۰۰kpa و دمای ثابت ۱۷۷درجه غلظت تیمول درفاز مایع از ۲۴درصد مولی تا ۸۷درصد مولی افزایش می یابد و نیز دردمای ثابت ۱۷۷درجه با کاهش فشار از ۱۰۰kpa تا۲۰kpa درمخلوط سه جزئی ۰۵ درصد مولی آب ۰۰درصد مولی تیمول و ۰۰ درصد مولی سیمن درفاز مایع غلظت تیمول از ۶۰ درصد مولی به ۸۲ درصد مولی افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.