رتبه بندی میزان توسعه بورس ارواق بهادار کشورهای توسعه یافته در حال توسعه منتخب با استفاده از تکنیک ترکیبی AHP-TOPSIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رتبه بندی میزان توسعه بورس ارواق بهادار کشورهای توسعه یافته در حال توسعه منتخب با استفاده از تکنیک ترکیبی AHP-TOPSIS دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رتبه بندی میزان توسعه بورس ارواق بهادار کشورهای توسعه یافته در حال توسعه منتخب با استفاده از تکنیک ترکیبی AHP-TOPSIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رتبه بندی میزان توسعه بورس ارواق بهادار کشورهای توسعه یافته در حال توسعه منتخب با استفاده از تکنیک ترکیبی AHP-TOPSIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رتبه بندی میزان توسعه بورس ارواق بهادار کشورهای توسعه یافته در حال توسعه منتخب با استفاده از تکنیک ترکیبی AHP-TOPSIS :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش به منظور رتبه بندی کشورهای عضو جامعه آماری بر حسب شاخص توسعه بورس اوراق بهادار و معیارهای فرعی سه گانه عمق، عرض و خبرگی از روش ترکیبی AHP-TOPSIS استفاده می شود. هدف این پژوهش پاسخ گویی به این سوالات است که رتبه میزان توسعه بورس اوراق بهادار تهران در مقایسه با دیگر کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه منتخب به چه صورت می باشد و تغییرات رتبه میزان توسعه بورس اوراق بهادار تهران طی دوره زمانی ۲۰۱۰-۲۰۰۶ به چه صورت است. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد که طی دوره زمانی پژوهش از نظر شاخص عمق کشور آمریکا رتبه اول و کشور مجارستان رتبه آخر، از نظر شاخص عرض کشور آمریکا رتبه اول و کشور کانادا رتبه آخر و از نظر شاخص خبرگی کشور آلمان رتبه اول و کشور لهستان رتبه آخر را داشته اند. همچنین با در نظر گرفتن هر سه معیار مورد نظر و رتبه بندی کلی میزان توسعه بورس اوراق بهادار مشخص گردید که طی دوره زمانی پژوهش ، کشور آمریکا در رتبه نخست و کشور سریلانکا در رتبه آخر قرار دارد. همچنین بر اساس شاخص های عمق، عرض و خبرگی و طی دوره زمانی پژوهش، کشور ایران به طور متوسط به ترتیب رتبه ۲۵، ۳۶ و ۱۵ را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.