بررسی عوامل مؤثر بر زمان انتظار ادراک شده بیماران در پلی کلینیک بیمارستان های شهید صدوقی و افشار یزد- ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل مؤثر بر زمان انتظار ادراک شده بیماران در پلی کلینیک بیمارستان های شهید صدوقی و افشار یزد- ۱۳۹۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل مؤثر بر زمان انتظار ادراک شده بیماران در پلی کلینیک بیمارستان های شهید صدوقی و افشار یزد- ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل مؤثر بر زمان انتظار ادراک شده بیماران در پلی کلینیک بیمارستان های شهید صدوقی و افشار یزد- ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل مؤثر بر زمان انتظار ادراک شده بیماران در پلی کلینیک بیمارستان های شهید صدوقی و افشار یزد- ۱۳۹۰ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

از انجا که زمان انتظار یکی از عوامل مؤثر در رضایت بیماران از کیفیت خدمات ارائه شده می باشد، مطالعه حاضر به منظور بررسی عوامل مؤثربرزمان انتظار ادراک شده بیماران در پلی کلینیک بیمارستان های شهید صدوقی وافشاریزد درسال ۱۳۹۰ انجام پذیرفته است . این مطالعه از نوع توصیفی – تحلیلی بوده که به صورت مقطعی بر روی ۱۰۰ بیمار پلی کلینیک شهید صدوقی وافشار یزد در سال ۱۳۹۰ انجام گرفته است . نمونه مورد بررسی از روش تصادفی منظم انتخاب د واطلاعات از طریق پرسشنامه و با مصاحبه از بیماران به دست آمد ،سپس داده ها توسط نرم افزار spss16 و آزمون های آماری کای اسکوئر ANOVA و t-test و فریدمن مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که از میان عوامل محیطی، روشنایی محل انتظار با میانگین ۴/۲۰ ، از میان عوامل مرتبط با نیروی انسانی ، تاخیر در شروع به کار پزشکان با میانگین ۴/۶۴ واز میان عوامل مرتبط بابیمار ،استرس های ناشی از زندگی با میانگین ۴/۱۴ ، با اهمیت ترین عوامل مؤثربرزمان انتظار ادراکی بیماران می باشد.عامل مرتبط با بیمار از نظر زنان در مقایسه با مردان از اهمیت ویژه ای برخوردار است (P.Value=0/001) بین میانگین عوامل مرتبط با نیروی انسانی مؤثر بر زمان انتظار ادراکی وگروه هایسنی تفاوت معنی داری مشاهده گردید (P.Value=0/002). است که میانگین عوامل مرتبط با نیروی انسانی به طو معنی داری از سایر عوامل ، از ارزش واهمیت بیشتری برخوردار است (میانگین رتبه ای = ۲/۷۱). بابه کارگیری پیشنهادات ارائه شده وانجام اصلاحات لازم در زمینه های مربوط به هرکدام از عوامل ذکر شده مانند صندلی های راحت تر ، تعیین مدت زمان انتظار و… می توان زمان انتظار لذت بخشتر وبا رضایتمندی بیشتر را برای بیماران فراهم نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.